reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
a jak teraz sie dostac na zamkniety bo zawsze wchodzilam przez ten link....
Do wątku zamkniętego bardzo prosta droga - na górze forum macie zakładkę GRUPY - klikacie i tam po lewej stronie - Twoje grupy - i tam właśnie jest nasz wątek czerwcowy
Czyli co?moze byc
a
le pokasujmy troche zbednych bo tu za duzo smieci sie zrobiło ;////
jestem za, fajny temacik
a co do usuwania to chyba tylko jest temat o glosowaniu, moim zdaniem.
Fotki bym zostawila bo ktos może się skusi
a w ogole przyszedł mi na myśl temato Nieobecnościach czy cos w tym stylu, podpatrzyłam
Niekiedy ktos napisze w wątku glownym, że Go nie bedzie bo coś tam a to umyka i pozniej inni pytają albo się zastanawiają gdzie dana osoba jest, a w takim wątku pisalybysmy/informowałybyśmy tylko ze nas nie bedzie jakiś czas bo coś tam, co o tym myślicie?
Taka propozycja;-)
a co do usuwania to chyba tylko jest temat o glosowaniu, moim zdaniem.
Fotki bym zostawila bo ktos może się skusi
a w ogole przyszedł mi na myśl temato Nieobecnościach czy cos w tym stylu, podpatrzyłam
Niekiedy ktos napisze w wątku glownym, że Go nie bedzie bo coś tam a to umyka i pozniej inni pytają albo się zastanawiają gdzie dana osoba jest, a w takim wątku pisalybysmy/informowałybyśmy tylko ze nas nie bedzie jakiś czas bo coś tam, co o tym myślicie?
Taka propozycja;-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Na którymś z sąsiednich wątków widziałam specjalny dział na temat pokoi dziecięcych. Ponieważ i u nas zaczyna się na ten temat dyskusja, to może też taki utworzymy?
świetny pomysł
reklama