reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny

reklama
Wątpię dziewczyny, wczoraj K powiedziałam że nigdy się nie ma w życiu wszystkiego.;-). Ale dzięki dziewczyny. Miło być milionerem przez chwilę .... do kolejnego losowania :-D

oli-moze w zyciu nie ma sie wszystkiego ale jakby nie patrzec kuchnia to podstawa.

U mnie dzis na obiadek lazania...ale chyba duzo jej nie zjem bo dzis uslyszalam ze chyba mi troche przytylo bo mi brzuszek wylewa. Bo fsktycznie on sie wylewa z ciazwym zaokragleniem na nie wiele wspolnego:/

Jak obieracie pamelo? Ja albo trafiam na nie dojrzale owoce albo nie umiem tebo robic:/ zostaje mi gruba biala skorka i jakos nie da sie tego konkretmie zjesc:/

oli-moze w zyciu nie ma sie wszystkiego ale jakby nie patrzec kuchnia to podstawa.
/
Kuchnia tak, ale mi Devi o tą wygraną w totka chodziło:-). Devi bo każde pomelo ma bardzo grubą skórę, my po prostu sam miąższ zjadamy, a on ładnie odchodzi od tych skórek /B]

ach no tak jak grejfruta:) przeciez on podobnie smakuje....a ja uparcie obieram go jak pomarancze hehehf...gluptasek

Oli, ty tęsknisz za gotowaniem, a ja tego nie lubię. Serio. Gotuję, bo muszę.

A czemu nie macie kuchni? W ogóle, tzn. pomieszczenia na kuchnię? Ale jak to, w warszawie?

p/s. Zapraszam do mnie, poszalejesz kulinarnie od razu dla nas też coś ugotujesz, hehehe;-)

Oli, ty tęsknisz za gotowaniem, a ja tego nie lubię. Serio. Gotuję, bo muszę.

A czemu nie macie kuchni? W ogóle, tzn. pomieszczenia na kuchnię? Ale jak to, w warszawie?

p/s. Zapraszam do mnie, poszalejesz kulinarnie od razu dla nas też coś ugotujesz, hehehe;-)
asia kupiliśmy mieszkanie w starym budynku, zrobiliśmy totalny remont bo przez 30 lat nikt nic nie robił w tym mieszkaniu. Wyburzyliśmy ściany przenieśliśmy pomieszczenie kuchenne w inny kont mieszkania i już kasy nam nie starczyło na wyposażenie , a drzwi wewnętrznych też nie mamy ;-)
Dziękuję za zaproszenie :-)

reklama
Do góry