reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek gratulacyjny listopadowych Mam :-)

Gratuluje wszystkim dziewczynom które po mnie urodziły śliczne bobaski niech zdrowo rosną....:-)

Niestety jak na razie nie mogę się ogarnąć i dokładnie wyczytać która już urodziła..bo zaglądam do kompa na chwilę na stojąco nie jestem w stanie jeszcze usiąść :wściekła/y:

reklama
Kati gratulacje z narodzin córeczki, pozdrawiam :happy2:
Margana
super wieści doczekałaś się Natalki, ogromne gratulacje, pozdrawiam
:happy2:

No i poczatek listopada zaaowocował nam w rozpakunkach :-D

angie katerinka troszke spoznione gratulacje w tym watku odemnie - ale najwazniejsze to zycze Wam zdrowka dla dziewczynek, no i dla was szybkiego powrotu do sil, oraz jak najmniej powodów do zmartwien ;-)

madzia
Twoja coreczka jest naprawde duża, jak na porod wczesniejszy, a że zdrowa i silna to najwazniejsze. super!

ewa87 cóż za rozwój akcji... Niczym z jakiegoś scenariusza filmowego :-D z jednej strony zazdroszcze szybkiego porodu i (chyba?) znośnych skurczy, a z drugiej strony dobrze, ze zdazyłaś na czas na IP. Zdrówka!

margana i doczekalas sie chyba dosc szybkiego porodu :tak: i bardzo dobrze, że taki byl przebieg bo nalezało ci sie po tych męczacych tygodniach :-D Teraz juz mozecie cieszyć sie swoja rodzinką!
Liczylam na takie informacje ;-)

kati82 i dla Was gratulacje, za Wasze spełnione zyczenie ;-)

Ostatnia edycja:
Kati82 moje GRATULACJE kochana!!!!!!! zdrowka zycze wam kochana i zebyscie szybko wrocily do domciu :-)
Margana Kochana GRATULUJE!!!!!!!!! w koncu sie doczekalas swojego cudu,zdrowka wam zycze!!!!!!!:-D

Margana - kochanie GRATULACJE!!!!!! Dużo zdrówka dla WAs dziewczyny!!!

​Kati - wielkie GRATKI!!!!!!!!!! Zdrówka życzę i szybk owracajcie do domku!

reklama
Margana, widzisz tak długo oczekiwany dzień nadszedł;-) GRATULACJE! Świetnie i szybciutko Ci poszło, córa Ci wynagrodziła te tygodnie czekania i bólu:tak: Ucałuj Małego Głodomorka!!!