reklama
K
KingaP
Gość
ja mam cztery Rafał zostaje z Karolą na placu boju
juana
Fanka BB :)
To ja jestem lepsza! Mam 6 lekcji plus jedno okienko po piątej, czyli w sumie 7 godz. plus dyżur cały dzień!!! Jutro od rana ide robić grandę, moja dyrka chyba na głowę upadła! Taki numer przy 15 godzinach!!! Że też u nas w szkole musi być zawsze pod górkę... A jeszcze pare dni temu mówiła, że nie muszę przynosić zaświadczenia o karmieniu, bo przecież przy tylku godzinach to nie ma potrzeby... Wściekła jestem jak cholera!!!
cześć belferki. Witam z wdziękiem. Mam 24 godziny, po 5 dziennie, w czwartek tylko 6....a w piatek 4 i na 10....jest pieknie. Dzisiaj jak wróciłam ok 12 maluch mnie wyściskał i rzucił się na cyce, choc normalnie zupke wsuwa.
Moja dyrekcja jest świetna, zero problemów, choć wymagania ma spore....współczuje tym, co pod górkę.
Ja w cii=ągu 10 lat pracy urodzilam troje dzieci i zawsze bylo zyczliwie...u nas kobiet sporo, na 28 osobowa kadrę mamy 5 facetów. Moze dlatego nie stwarzaja sobie problemów? Dyrektorki też kobiety. Też z dziećmi...
Trzymajcie sie cieplutko i uszy do góry.
Moja dyrekcja jest świetna, zero problemów, choć wymagania ma spore....współczuje tym, co pod górkę.
Ja w cii=ągu 10 lat pracy urodzilam troje dzieci i zawsze bylo zyczliwie...u nas kobiet sporo, na 28 osobowa kadrę mamy 5 facetów. Moze dlatego nie stwarzaja sobie problemów? Dyrektorki też kobiety. Też z dziećmi...
Trzymajcie sie cieplutko i uszy do góry.
No witam ja mam jutro na 7:10 i 4 godziny bez przerwy wiec daje zaświadczenie o karmieniu zawsze jedna godz do przodu w sumie mam 21 ale mam okienka na szćzeście mam 2 minuty do domku. A dziśń w którym Kamilka nie kąpałam nie kładłam do snu. : MAm zajęcia angielskiego kurs z funduszu unijnego i nie ma mnie od 5 - 20 2 X w tygodniu.Popłakałam sie jak przyszłam ale cóż żon z mamą sobie poradzili o 12 w nocy przy jedzonku Kamisia wyściskam i chyba z nim będę spała
A
azik
Gość
gdyby nie dojazdy byłoby super
wt i sr - 8-13
czw i pt - 10:30- 13
pn - wolne
szkoda że tak daleko...
a i przez ok 2 miesiące będę uczyłą geografi dodatkowo
mam czysty etacik 18 godzin
wt i sr - 8-13
czw i pt - 10:30- 13
pn - wolne
szkoda że tak daleko...
a i przez ok 2 miesiące będę uczyłą geografi dodatkowo
mam czysty etacik 18 godzin
reklama
Wyobracie sobie że chyba jestem pierwszą mamą karmiącą która stara się o przysługiwany dodatek. Jaja nawet dyro nie wiedział że mam prawo do 1 godz po 4 przepracowanych ja mam do domku 2 minutki nawet nie bo szkoła jest viz a viz mojego domku. Mam troche okienek i w zamian za nie znoszenie ich poprosiłam o zapłate zobaczzyzmy co z tego wyjdzie jutro będe miałą odpowiedz
Podziel się: