Hej dziewczyny czy miała któraś z was tak że w szesnastym tygodniu ważyła mniej więcej tyle ile przed ciążą? Zaczynam się denerwować że nie tyje cały czas leżę nie jem fastfoodów nie jem słodkości nie ukrywam że z jednej strony jest ok ale z drugiej zaczynam się martwić czy wszystko jest w porządku…
reklama
G
gość _199
Gość
Ja tak miałam. Na tym etapie dziecko nic praktycznie nie waży, więc co ty chcesz przytyćHej dziewczyny czy miała któraś z was tak że w szesnastym tygodniu ważyła mniej więcej tyle ile przed ciążą? Zaczynam się denerwować że nie tyje cały czas leżę nie jem fastfoodów nie jem słodkości nie ukrywam że z jednej strony jest ok ale z drugiej zaczynam się martwić czy wszystko jest w porządku…
Ja do 17 tygodnia wręcz schudłam 2,5 kg, potem odrobiłam to do 21 i wtedy ważyłam tyle co przed ciążą, a teraz koniec 26 tygodnia i jestem +4 kg w stosunku do tej początkowej. Więc spokojnie, jeszcze masz czas, powinnaś się cieszyć, że tak masz. Mi lekarz mówił, że dopiero w połowie ciąży dobrze jak kobieta przybiera - a i tak dzieciatko wtedy osiąga dopiero 500g.Hej dziewczyny czy miała któraś z was tak że w szesnastym tygodniu ważyła mniej więcej tyle ile przed ciążą? Zaczynam się denerwować że nie tyje cały czas leżę nie jem fastfoodów nie jem słodkości nie ukrywam że z jednej strony jest ok ale z drugiej zaczynam się martwić czy wszystko jest w porządku…
Matylda126
Fanka BB :)
Ja miałam +3 kg ale nie sugerowalabym się waga innychHej dziewczyny czy miała któraś z was tak że w szesnastym tygodniu ważyła mniej więcej tyle ile przed ciążą? Zaczynam się denerwować że nie tyje cały czas leżę nie jem fastfoodów nie jem słodkości nie ukrywam że z jednej strony jest ok ale z drugiej zaczynam się martwić czy wszystko jest w porządku…
No nie wiem hahaha ale ludzie tyle gadaja , ze mózg paruje kiedy zaczęłaś przybierać na wadze ?Ja tak miałam. Na tym etapie dziecko nic praktycznie nie waży, więc co ty chcesz przytyć
G
gość _199
Gość
Ok 25 tygodnia, i przytyłam ponad 20 kg także luzik, jeszcze się natyjeszNo nie wiem hahaha ale ludzie tyle gadaja , ze mózg paruje kiedy zaczęłaś przybierać na wadze ?
Z jednej str cieszę z drugiej tyle się nasłuchałam , ze już człowiek głupiejeJa do 17 tygodnia wręcz schudłam 2,5 kg, potem odrobiłam to do 21 i wtedy ważyłam tyle co przed ciążą, a teraz koniec 26 tygodnia i jestem +4 kg w stosunku do tej początkowej. Więc spokojnie, jeszcze masz czas, powinnaś się cieszyć, że tak masz. Mi lekarz mówił, że dopiero w połowie ciąży dobrze jak kobieta przybiera - a i tak dzieciatko wtedy osiąga dopiero 500g.
Ach jednak co ciąża to inna historia zastanawiałam się tylko czy to jest normalneJa do 17 tygodnia wręcz schudłam 2,5 kg, potem odrobiłam to do 21 i wtedy ważyłam tyle co przed ciążą, a teraz koniec 26 tygodnia i jestem +4 kg w stosunku do tej początkowej. Więc spokojnie, jeszcze masz czas, powinnaś się cieszyć, że tak masz. Mi lekarz mówił, że dopiero w połowie ciąży dobrze jak kobieta przybiera - a i tak dzieciatko wtedy osiąga dopiero 500g.
reklama
Pewnie, że normalne. A porównywać się do innych nie ma co, bo każdy organizm inny.Ach jednak co ciąża to inna historia zastanawiałam się tylko czy to jest normalne
Podziel się: