reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa - sklepy

layryn

Zaciekawiona BB
Proszę o radę, od niedawna moja sis bytuje w Warszawie i prosiła mnie by Was zapytać, gdzie mamy ze stolicy kupują ciuszki i butki dla swych dzieci. Ona ma dwóch łobuziaków 3 i 5 latek (namawiam aby dołączyła tu ale jest leniem). A jak macie sprawdzone ciucholandy gdzie można kupić naprawdę fajne ubranka to też proszę o podpowiedzi. :)

reklama
My lubimy najbardziej ciuchlandy
Zawsze odwiedzam wszystkie wokół Ronda Wiatraczna! Tam jest ich 6 plu na grochowskiej w stronę stadionu jakieś 200 m od ronda są dwa fajne też. Najlepiej się wybrac w sobotę bo są przeceny.
Fajne second heandy także są przy grójeckiej róg bitwy warszawskiej Jest ich też z 4-6 Ja lubie takie skupiska bo przynajmniej się człowiek nie nadzwiga :p
Udanych zakupów

Pomogłoby gdybyś podała dzielnicę, która cię interesuje. Na Ursynowie np. ciucholand "Szmizjerka" przy Tesco. Ja lubię niedrogie ciuchy w Lidlu - czesto bardzo fajne rzeczy np. jeansy dla dużego 3-latka poniżej 30 zł.

Ursynów pasuje bo ona tam ma niedaleko. Dzięki dziewczyny za podpowiedzi wszystkie, normalnie zrobię jej mapkę z ciekawszymi sklepami. Czyli weekend na zakupy jest ok? To inaczej niż ja jestem przyzwyczajona bo w sobotę zawsze tłumy. :/ A może orientujecie się gdzie taniej emelki dostanie?

Jak zakupy w weekend to polecam dwa centra handlowe blisko siebie - Blue City i Reduta w Al. Jerozolimskich. Tam jest zawsze mniej ludzi niż w Arkadii czy w Złotych Tarasach.

O nie moja droga, już żadnych zakupów w weekend. Nie, nie, nie a już na pewno nie galerie. :) Na gazecie wyczytałam, że na Ursynowie dwa godne zachodu. Trzeba będzie sprawdzić. Jeszcze mi podpowiedzcie jak przekonać dziecko, by przymierzyło 6 par butów. :/ Podobno jest metoda mierzenia "na wkładkę".

C&A - sklep internetowy, często promocje i wyprzedaże
H&M - trzeba polować na promocje, też Mothercare
butki - Blue City Mivo Kids - też sklep w internecie
W Ursusie w outlecie - Coccodrillo - odradzam sklep internetowy
Riolcia - masz rację co do Lidla :tak: I Pepco też fajne i niedrogie.

Jak zakupy w weekend to polecam dwa centra handlowe blisko siebie - Blue City i Reduta w Al. Jerozolimskich. Tam jest zawsze mniej ludzi niż w Arkadii czy w Złotych Tarasach.
Zgadza się:0 ja też wole te miejsca gdzie jest mniej ludzi. Blue City chyba bardziej lubię, poza tym dla dzieci z zabawkami, ciszkami itp. tam jest mój ulubiony ToysRUs - jak wejdę wyjść nie mogę.Uwielbiam takie zakupy:D

reklama
Bardzo przydatna ta lista ciuchlandów, na pewno odwiedzę! :) Faktycznie warto szukać tańszych ciuszków, szczególnie dla dzieci które chwila moment ze wszystkiego wyrastają. A ceny w galeriach...o zgrozo, jakby tylko tam kupować to by człowiek zbankrutował :p No chyba, że się zaczynają wyprzedaże, wtedy zdarza mi się odwiedzić ;) Najczęściej Wola Park i Atrium Targówek, ewentualnie Factory.

Do góry