reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wanienka ze stelażem.

asienka:)

Fanka BB :)
Miasto
Katowice
Cześć Mamusie 😊
Dziewczyny, poszukuje wanienki, ze stelażem, ze względu na to, że prawdopodobnie urodzę przez cesarskie cięcie. Chcialabym, aby byla mobilna, ponieważ nie będę mogła dźwigać i jak jest taka super opcja, to żeby można złożyć stelaż 🙈 do tego mam w domu tylko prysznic wiec słyszałam, że to wygodna opcja po operacji dla mnie i dla bezpieczeństwa dziecka, więc skłaniam się ku takiemu rozwiązaniu. Jest to moja pierwsza ciaza, więc zależy mi na dobrym wyborze odpowiedniej wanienki i chciałabym, aby posłużyła trochę dłużej.
Liczę na Wasze doświadczenie i pomoc 😊

reklama
My mieliśmy wanienkę i stelaż z firmy Tega. Służy kilka lat, także jakość bardzo dobra ;)

Stelaż braliśmy większy i większą wanienkę, niż standardowo.
I my myliśmy w dużym pokoju, nie w łazience, bo nie ma tam tyle miejsca, szczególnie pod prysznicem ;)

Ja miałam to https://allegro.pl/oferta/wyprawka-tega-wanienka-stojak-przewijak-fotelik-8360029430
I stojak, wanienkę a najbardziej jakość ręcznika sobie chwalę. W wanience jest korek, zakłada się rurkę i wodę spuszcza do wiaderka. Ja tak robiłam, bo kąpałam dziecko w pokoju. Przewijak też był świetny, pasował na łóżeczko, był miękki. Nie przydał się totalnie leżaczek i rękawica do mycia, ale resztę polecam.

Hej!
Po przeczytaniu Twojego wpisu zdecydowanie polecam cuddle&bubble z chicco. 😎 Ma wszystko to, czego szukasz - jest mobilna, można w niej regulować wysokość, a dodatkowo ma przewijak i organizer na wszystkie potrzebne akcesoria i kosmetyki. Tez jestem po cesarce i sprawdza sie u mnie swietnie. Ma tez wiele innych zalet, o czym chyba juz wspominałam kiedyś na tym forum, bo sama sie wahałam miedzy kilkoma opcjami zanim dokonałam zakupu, a potem, po podjęciu decyzji, pochwalilam sie tutaj nowym sprzętem. 🙂🤓

Jedynym minusem wg mnie jest wypustka w wanience, która mi osobiście przeszkadzała (choć producent jakoś tam tłumaczy jej zastosowanie), ale obeszlam to tak, ze dokupilam taki zwykły „materacyk” z gąbki do kąpieli i wyłożyłam nim wanienkę. Kosztował grosze a problem zniknął. Ten sam materacyk moze sie tez przydać pozniej do zabawy chociażby. 👌🏻🙂

Ja miałam to https://allegro.pl/oferta/wyprawka-tega-wanienka-stojak-przewijak-fotelik-8360029430
I stojak, wanienkę a najbardziej jakość ręcznika sobie chwalę. W wanience jest korek, zakłada się rurkę i wodę spuszcza do wiaderka. Ja tak robiłam, bo kąpałam dziecko w pokoju. Przewijak też był świetny, pasował na łóżeczko, był miękki. Nie przydał się totalnie leżaczek i rękawica do mycia, ale resztę polecam.
Dzięki za odpowiedź! Niezle wyglada ten zestaw 🙂

reklama
Hej!
Po przeczytaniu Twojego wpisu zdecydowanie polecam cuddle&bubble z chicco. 😎 Ma wszystko to, czego szukasz - jest mobilna, można w niej regulować wysokość, a dodatkowo ma przewijak i organizer na wszystkie potrzebne akcesoria i kosmetyki. Tez jestem po cesarce i sprawdza sie u mnie swietnie. Ma tez wiele innych zalet, o czym chyba juz wspominałam kiedyś na tym forum, bo sama sie wahałam miedzy kilkoma opcjami zanim dokonałam zakupu, a potem, po podjęciu decyzji, pochwalilam sie tutaj nowym sprzętem. 🙂🤓

Jedynym minusem wg mnie jest wypustka w wanience, która mi osobiście przeszkadzała (choć producent jakoś tam tłumaczy jej zastosowanie), ale obeszlam to tak, ze dokupilam taki zwykły „materacyk” z gąbki do kąpieli i wyłożyłam nim wanienkę. Kosztował grosze a problem zniknął. Ten sam materacyk moze sie tez przydać pozniej do zabawy chociażby. 👌🏻🙂
Dzięki!
Super, że jest mobilna jest to duży plus, jakoś nie widzę po cesarce dźwigać 😅 i dodatkowe akcesoria tez wygladaja dobrze 👍
No nic, muszę poczytać, przeanalizować i podjąć decyzję 😊

Do góry