reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjnie, wycieczkowo, urlopowo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
tak jest czysto tylko że podczas pobytu sama musisz sobie sprzątać, oczywiście zauważyłam małe mankamenty w łazience ale jak ja miałam apartament 2 pokojowy z małym aneksem kuchennym za 65 zł to co tu dużo wymagać, na drugi rok też tam jadę :)

ale też były zajebiaszcze hotele Hotel HAVET Dźwirzyno - hotel nad morzem, hotel spa kołobrzeg

Hotel Senator **** - Hotele nad morzem, hotele Dźwirzyno Kołobrzeg, hotel w Dźwirzynie Kołobrzegu, wczasy rodzinne nad morzem, hotel przy plaży

kasiek ale to było przed sezonem i w promocji :) bo ja całkiem inny pokój zarezerwowałam a dzięki temu że nie było ludzi to dała nam apartament za tą cenę co jeden pokój

już 3/4 wakacji za nami - pewnie wiele osób juz po urlopach
tak więc czekam na nowe opinie gdzie warto sie wybrać szczególnie z takim dzieckiem co ma rok z kawalkiem
bo my jesteśmy jeszcze przed urlopem, a pomysłów na wyjaz brak :no:

reklama
Do góry