- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magdaleona - udanego wyjazdu
zuczek - niezle - na dwa razy nam sie udalo na szczescie na raz wszystko spakowac wyjazd sie udal - chociaz pogoda nie byla caly czas zbyt zachecajaca do odpoczynku na dworze ;D poza tym ok - obiadki jedlismy u gospodarzy a sniadania/kolacje sami w domku ... dodam ze bylismy ze znajomymi (corka 5 lat, synek prawie 6 miesiecy ) wiec mieli8smy tez udane towarzystwo
zuczek - niezle - na dwa razy nam sie udalo na szczescie na raz wszystko spakowac wyjazd sie udal - chociaz pogoda nie byla caly czas zbyt zachecajaca do odpoczynku na dworze ;D poza tym ok - obiadki jedlismy u gospodarzy a sniadania/kolacje sami w domku ... dodam ze bylismy ze znajomymi (corka 5 lat, synek prawie 6 miesiecy ) wiec mieli8smy tez udane towarzystwo
Priscilla
Fan(ka)
A ja sie tyle zastanawialam nad wypadem z dzidzia nad morze, ale uznalam, ze jest jeszcz za mala i bez sensu tyle km meczyc dziecko. A Wy tu wszystkie takie zadowolone jestescie z wypoczynku. Az zazdroszcze
Teraz juz zepsula sie pogoda, wiec nici z naszego urlopu, ehhh
Moze za rok sie uda
Teraz juz zepsula sie pogoda, wiec nici z naszego urlopu, ehhh
Moze za rok sie uda
Priscilla pisze:Moze za rok sie uda
uda sie
Magdaleona
Fanka BB :)
No powiem wam, że Oliwka ma tu lekkie problemy ze snem. W nocy czasem się budzi z płaczem - częściej niż w domu. poza tym czaem baaardzo płacze nie wiem dlaczego przez 15 min. bardzo ciężko jej się zasypia. Całe szczęście że są tu normalne łóżeczka dla dzieci i wanienki i nie musiałąm tego tachać z Krakowa - zresztą i tak by się nie zmieściło do auta
Wzięłam z domu obijak Oliwki i założyłam na łóżeczku więc czuje się w nim chyba komfortowo, tylko jak się rozgląda po pokoju to widzi, że coś jest nie tak... i czasem robi podkówke
Wzięłam z domu obijak Oliwki i założyłam na łóżeczku więc czuje się w nim chyba komfortowo, tylko jak się rozgląda po pokoju to widzi, że coś jest nie tak... i czasem robi podkówke
Magdaleona
Idzia, jak już pisałam na wątku "TYLKO DLA MAM" dostał nam się wyjazd do Krynicy do Hotelu SPA Eris - no i jst naprawdę super!! Szkoda tylko, że pogoda niezbyt dopisuje i mała daje czadu... :
Ale miejsce wspaniałe.
Ale miejsce wspaniałe.
reklama
Rybcia_21
Magdaleona to kożystaj z tego wypoczynku jak naj więcej.Pomyślności.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: