reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No cóż, na malucha jest dodatkowe 5 kg, owocki i soczki w plastiku już namierzyłam, obiadki w tymże namierzyła mi Aestima, zabieram mały czajnik turystyczny, więc jakby co nawet nieznaną wodę butelkową przegotuję - sklep w hotelu jest myślę, że wodę będą mieli - i myślę obleci. No i wątpię, żeby się Młoda na cyca obraziła do tego czasu
stopa30
Zaangażowana w BB
Podnoszę temat.
Dziewczyny polećcie mi jakiś fajny, spokojny, oddalony od zgiełku turystów, ośrodek, pensjonat, dom wczasowy dla rodzin z małymi dziećmi.
Zebra - spodobał mi się ten w Jastrzębiej Górze ale widziałam, że jest tam strome zejście na plaże. Czy coś podobnego jeszcze znacie?
Dziewczyny polećcie mi jakiś fajny, spokojny, oddalony od zgiełku turystów, ośrodek, pensjonat, dom wczasowy dla rodzin z małymi dziećmi.
Zebra - spodobał mi się ten w Jastrzębiej Górze ale widziałam, że jest tam strome zejście na plaże. Czy coś podobnego jeszcze znacie?
stopa - no uważaj, z tą Jastrzębią - zejście strasznie strome, wszystkie schody rozwalające się, dziurawe, max strome i niebezpieczne - szkoda gadać... Jastarnia i w ogóle Hel to fajne miejsce na wakacje z wózkiem tylko drożej...
stopa30
Zaangażowana w BB
Olga - Zaczynam szukać dlatego chciałabym najlepiej pojechać w jakieś sprawdzone miejsce. Schody znalazłam w googlach i nie wyglądają zachęcająco
Stopa - ja miałam okazję schodzić po nich z 3-miesięczym Antkiem w wózku.. bo choć wiedziałam, że są, to zgrywaliśmy twardzieli .. "że my nie damy rady?!" Ale naprawdę to było niefajne.
Gdybym teraz miała jechać nad Bałtyk, to wybrałabym albo któreś z miasteczek na Helu, albo Łebę (tylko tam w sezonie strasznie dużo ludzi i taka trochę imprezownia). Albo jeszcze okolice Ustronia Morskiego.. kiedyś jeździłam do takiej miejscowości Sianożęty obok Ustronia - cisz, spokój.. ale nie pamiętam, jak tam z wysokością klifu... :/
O! Tu byliśmy w Łebie, jak byłam w 9. miesiącu .. fajny pensjonat dla rodzin, wszystkie udogodnienia itd.. tylko drogi... http://www.rejsleba.pl/strona_glowna.html
Gdybym teraz miała jechać nad Bałtyk, to wybrałabym albo któreś z miasteczek na Helu, albo Łebę (tylko tam w sezonie strasznie dużo ludzi i taka trochę imprezownia). Albo jeszcze okolice Ustronia Morskiego.. kiedyś jeździłam do takiej miejscowości Sianożęty obok Ustronia - cisz, spokój.. ale nie pamiętam, jak tam z wysokością klifu... :/
O! Tu byliśmy w Łebie, jak byłam w 9. miesiącu .. fajny pensjonat dla rodzin, wszystkie udogodnienia itd.. tylko drogi... http://www.rejsleba.pl/strona_glowna.html
traschka
Mama Marysi
Znajomi byli na wakacjach w Piaskach, to na Mierzei Wislanej za Krynicą Morską. Tuż przy granicy z Rosją Podobno fantastycznie. Spokój, łądne plaże i dobre ceny. Nam bardzo polecali.
reklama
Podziel się: