reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje z 2-latkiem nad morzem - polecane ośrodki/miejsca

akwamaryn

Zaangażowana w BB
Kochane,

Bardzo jestem ciekawa, czy byłyście lub zamierzacie jechać ze swoimi pociechami nad morze. Czy macie jakieś sprawdzone miejsca, czy możecie podać namiary i ceny. My z mężem boimy się jechać z Kubą w ciemno, a w necie narazie napotykam owszem jakieś pensjonaty etc, ale cena za dobę za 1 osobę powyżej 100 zł - dla nas za drogo troszkę :(
Proszę bardzo, wpisujcie sparwdzone miejsca i relacje z pobytu.

reklama
My bylismy w zeszłym roku w Ustroniu Morskim i bylismy bardzo zadowoleni..
Wynajelismy pokoj w kwaterze prywatnej i płacilismy 35 zł za osobe,a warunki byly super.Dom dopiero co wybudowany wszystko nowiutkie.Sama miejscowosc tez mi sie podobała..Jest tez taka fajna stronka www.fajnewczeasy.pl tam napewno cos znajdziesz.:-)

My jedziemy właśnie w tym roku pierwszy raz nad morze.Wybraliśmy Międzyzdroje, z polecenia znajomej.Będziemy w domku z łazienką,tv i aneksem kuchennym.Cena za dobę 140 zł za domek.Uważam,że to na prawdę tanio bo jak obdzwaniałam inne miejsca w mieście to ceny były jeszcze raz takie.

My w tym roku jedziemy do Chłapowa. Cena 180zł za 4 osobowy domek. Warto przeszukać net bo na paprawdę sporo ciekawych miejsc i ceny też znosne. Jedyne co mogę polecic to by zrobic to szybko. Ja w kwietniu miałam problem ze znalezieniem "odpowiedzniego" miejsca.

reklama
Dziękuję, za informację dot. noclegu sprawdziliśmy ten pensjonat. Całkiem przyjemnie fajne warunki dla rodzin z dziećmi jest, kuchnia:) chociaż nie gotuje na wakacjach to czasami się przyda :) , placyk zabaw, i sala zabaw dla dzieci.
willakarmazyn.pl jeszcze was odwiedzę pozdrawiam

Do góry