reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje nad morzem z małymi dziećmi - gdzie ??

reklama
my w tym roku pewnie nad morze albo Gdańsk albo Kołobrzeg - jeszcze zobaczymy jak z kasą wyjdzie póki co porównuje sobie hotele i noclegi w Gdańsku tutaj Hotel GDAŃSK - Novotel Gdańsk Marina dość fajna oferta zwłaszcza jak ktoś ma firmę bo są wtedy dodatkowe zniżki :) a w Kołobrzegu to pewnie stancja nad morzem :)

My na wakacje jeździmy z mężem zazwyczaj do Darłówka albo Dźwirzyna – w tym drugim jest czterogwiazdkowy hotel Senator, który ma mega wypasione atrakcje dla dzieciaków (ogromny basen, osobna sala zabaw, z przeszkodami, mają tez kręgielnie i prawdziwe kino, co mnie zauroczyło absolutnie. Fajnie jest wrócic do hotelu wieczorem i obejrzeć z dzieciakami film w takim kinie z prawdziwego zdarzenia, a nie na telewizorze J Tylko trzeba pamiętac, żew cena jest odpowiednia do wartości J

Widzę, że nikt nie wspomniał o Casa Marina SPA w Świnoujściu. Byłam i zdecydowanie polecam. Mają tam przy samym spa specjalny plac zabaw dla dzieci – rodzice się relaksują, a maluchy fisiują.
Poza tym same mieszkania są świetne – pierwszy raz wynajęliśmy apartament i to było pozytywne zaskoczenie dla nas. W mieszkaniu jest kuchnia, więc wszelkie podgrzewanie i odgrzewanie (a czasem gotowanie) dla małego przebiegało bez problemów, o nic nie trzeba było się prosić.
Pokoje bardzo ładne, czyste i schludne. Duże wygodne łóżko dla nas :D
Tak to wyglądało, może Was zainteresuje:
e6d6cd33e02ce7cbc9f9ba9b558ebf35f4f32284.jpg
Jakby co, więcej zdjęć można zobaczyć właśnie na stronie tego pokoju: Apartamenty Świnoujście - Wynajem apartamentów nad Morzem - Baltichome.pl
W razie pytań – mogę coś jeszcze powiedzieć. Minusem jest może konieczność wpłaty zaliczki, no i tak kaucja 400 zł, ale zwracana przy wymeldunku.

Załączniki

• e6d6cd33e02ce7cbc9f9ba9b558ebf35f4f32284.jpg
    e6d6cd33e02ce7cbc9f9ba9b558ebf35f4f32284.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 269
Skoro jesteś mama dwójki dzieci (na marginesie - ja mam trójeczkę), to zapewne wolisz miejsca, gdzie nie trzeba bać się, że nam dziecko zginie w dzikim tłumie. Niestety według mnie duże kurorty są zupełnie nie do przyjęcia jeśli chodzi o wakacje z małymi dziećmi. Samo przedarcie się przez ulice graniczy z cudem , nie mówiąc o znalezieniu miejsca na plaży. Dlatego ja polecę małą mieścinę Ostrowo koło Karwi. Jest wszystko, co potrzeba - małe knajpki, w których jest smacznie i tanio, świetnie zaopatrzony sklep, plaża z łagodnie opadającym dnem, szeroka, czysta i ładna.

Planuje wyjechać w połowie czerwca do Zakopanego z maleństwem, wtedy bedzie mial 6 miesiecy. Czy to głupi pomysl?

reklama
Jak z małymi dziećmi to najlepiej żeby miejsce nie było zbytnio zatłoczone, więc polecę Krynicę Morską. A jak już wybierzesz to piękne miejsce to polecę, żeby zatrzymać się w hotelu continental, bo z maluchem trzeba się zatrzymać w naprawdę bezpiecznym i komfortowym miejscu a ten hotel taki jest :)

Do góry