reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacje 2018

Oj szybko zleci :) ja dwójkę urodziłam w lipcu 2015 i 2017 i nie wiem kiedy ten czas minął :). Jeśli masz ciążę bez problemów to ciesz się nią jak najdlużej :).

Obyś miała rację :) . Super dwa dzieciątka w lipcu :) no narazie muszę się oszczędzać jestem na l4 ale mam nadzieję , że najgorszy czas za nami :)

reklama
Obyś miała rację :) . Super dwa dzieciątka w lipcu :) no narazie muszę się oszczędzać jestem na l4 ale mam nadzieję , że najgorszy czas za nami :)
To jest najtrudniejsze jak się spędza czas w domu bo człowiek zaczyna się nudzić, ale teraz masz czas na czytanie książek o dzieciach i nie tylko, masz czas na zadawanie pytań na forum jeśli je masz, a każda z nas z chęcią odpowie. A może niedługo zapiszesz się do szkoły rodzenia :) Lipiec to piękny miesiąc od razu można z maluchem wychodzić na dłuugie spacery :) ja chodziłam na place zabaw z 2 latkiem i noworodkiem.

To jest najtrudniejsze jak się spędza czas w domu bo człowiek zaczyna się nudzić, ale teraz masz czas na czytanie książek o dzieciach i nie tylko, masz czas na zadawanie pytań na forum jeśli je masz, a każda z nas z chęcią odpowie. A może niedługo zapiszesz się do szkoły rodzenia :) Lipiec to piękny miesiąc od razu można z maluchem wychodzić na dłuugie spacery :) ja chodziłam na place zabaw z 2 latkiem i noworodkiem.

Właśnie na kolejnej wizycie będę pytać lekarke o szkole rodzenia więc pewnie czas mi się trochę wypełni :)

ja mam nadzieję że uda mi się wyjechać na wiosnę, może na dłuższą majówkę..? Po porodzie raczej nie planuję, na szczęście synkowi wakacje już ogarnęłam :) 2 tygodnie z moimi rodzicami w jakimś ciepłym kraju i miesiąc u drugich dziadków nad morzem :)

Nie wiem, czy uda nam się wyjechać w maju, ale potem chcielibyśmy wyjechać gdzieś w okolicy września - października

0d1yrjjgtd95fou3.png

ja z mężem i 6 letnim synkiem wybieramy się w tym roku do bacówki w Radawie, już wszystko zarerwowane, tylko jechać :) znajomi byli w tamtym roku i tym wszyscy razem jedziemy odpocząć, pojeździć troszkę na rowerze i odprężyć się w spa :D

reklama
My przylecimy do Pl pod koniec sierpnia lub wrzesnia ( nie wiem dokladnie - zalezy kiedy urodzi sie malutki). Podczas ciazy podrozujemy po kraju. Wiele miejsc jeszcze nie mielismy okazji zwiedzic....

Do góry