Anna 1988
Fanka BB :)
Ja też czekam na zielone światło od lekarza i zaczynamy starania o kolejne. Niestety miałam CC. Mam nadzieję że lekarz pozwoli szybciej niż po roku od CC.Jest cudowna I wcale nie wygląda na taką kruszynkę
Po ślubie... hmmm... liczyłam, wręcz byłam wewnętrznie przekonana, że będę się czuć jakoś inaczej, ale wszystko pozostało bez zmian ogólnie było miło i przyjemnie, impreza udana, trafiliśmy na super księdza, nie składamy zażaleń
Starania na razie zawieszone, może po nowym roku coś zaczniemy. Cały czas biorę witaminy, trochę się też wzięłam za siebie, bo jak wrócę na duphaston to na nowo zapuchnę. Poza tym zdecydowałam się na depilację laserową, więc też muszę zakończyć cykl zabiegów. Kończą mi się akurat w połowie lutego, więc myślę, że wtedy zaczniemy się starać z powrotem. Ale na chwilę obecną temat jest tzw. "wolny"
Chciałabym zacząć starania gdzieś w marcu. Może by się udało zajść i nie wracać do pracy.
Aczkolwiek mam mieszane uczucia jeśli chodzi o starania. Ciężko mi już z jednym dzieckiem. I gdybym mogła odłożyła bym decyzję z drugim na potem. Z drugiej strony młodsza nie będę. A o pierwszą ciążę już się dług staraliśmy i nie mam co zwlekać.
Ostatnia edycja: