reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga wzrost apetyt Waszego trzylatka??? niedowaga u nas

Miasto
w-wa
:szok:borykam się z brakiem apetytu u OLIWII .od urodzenia..............lubi..mleko poza tym je bardzo mało ..waga 12,300 wzrost 92 cm Jakie maci espostrzezenia u swoich dzieciaków.....cio radzicie ..morfologia ook....moze jakis cudo srodek na apetyt??

reklama
anitka mój kacperek z reguły też jest niejadkiem i chociaż czasem serce mi pękało to podobnie jak u ciebie wyniki ma super więc lekarka nie kazał się martwić. A robiłaś badanie kału też?
Na apetyt to dawaliśmy Bioaron C. Apetizer i pomagały na troszkę
a teraz dajemy tran a poza tym mały poszedł do przedszkola i razem z dziećmi zaczął jeść więcej

u nas tez neijadek, tylko je to co w przedszkolu, bo w domu tylko płatki z mlekiem, chleb z masłem, sporadycznei puree ziemniaczane z kotletem.
waży jakies 19 kg i ma 111 cm wzrostu.

Mała Moni, to jak na niejadka to masz w domu małego olbrzyma! Super wzrost i dobra waga, pozazdrościć. Mój ma apetyt znakomity, a mierzy zaledwie 97 przy jakichś 14 kg wagi.
Anitka jak na dziewczynkę to Twoja córka ma zupełnie normalną w tym wieku wagę i wzrost, więc najlepsze co można zrobić, to się tak nie przejmować.

z tym jest zawsze problem :( pojęcia nie mam od czego to zależy mam trójkę dzieci w tym dwóch "jadków" i jednego "niejadka" a co do samego wzrostu wagi to też temat genetyki . Dzieci mają różne predyspozycje

Do góry