reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciązy

reklama
Zostałam dziś dobita na wizycie 70 kg. żywej wagi, czyli 19 kg. na plusie... choć lekarka twierdzi, że to ta opuchlizna mi te 4 kg dodała... oby miała rację...

Od wczoraj kolejny kg na plusie :no: jakaś masakra, już się cieszyłam, ze przytyłam tyle co chciałam - 12 kg, a teraz nagle w krótkim czasie już 3 kg dodatkowo. Pewnie to też głownie opuchlizna, no ale kurde, jak jeszcze 3 tyg będę w ciąży chodzić to ja jeszcze do 30 kg dobije :szok:

Łomatko, ja stanęłam właśnie na wagę i ku mojemu przerażeniu 90!
zaczynałam z 72... Mam nadzieję, że te 6 chociaż na porodówce zostawię... A jeszcze miesiąc mi został!
Jutro wizyta u gin... ale się nasłucham...

Ostatnia edycja:
K&libby u ciebie woda przeciez sie zbiera.Zostawisz z 10 od razu w szpitalu.U mnie 85.W tym 5 to na pewo woda bo bardzo szybko wskoczyly.4kg dziecko.To zostaje jakies 76kg.Lozysko i macica.No powiedzmy ze z 10 kg bede musiala zrzucic zeby miec swoja wage.
taaaa tak moge sobie tlumaczyc

ja nie wiem co z tymi lekarzami, przecież to normalne, że w ciąży się tyje i puchnie. Moja mi nigdy nawet słówka nie pisknęła na temat mojej wagi
Ja chciałam się zatrzymać na +12kg no ale niestety się nie udało. Do ukochanej wagi mam teraz równo 20kg do zrzucenia. Przed ciążą ważyłam 57 ale to o 5 za duzo i tak. No nic łudzę się, że do czerwca przyszłego roku uda mi się osiągnąć swój cel ;)

reklama
k8libby, przecież Ty nie dasz sobie w kaszę dmuchać:-), powiedz, że sobie nie życzysz takich komentarzy.
Wiolcia, ja w czerwcu to chciałabym być już w kolejnej ciąży:-), mam nadzieje, że się uda.

Ja mam 58, czyli na plusie 11, myślę, że prawie wszytko zostawię w szpitalu i Wy też bądźcie tej myśli:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry