reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciązy

Weszłam dziś na wagę a tam dwa kg mniej niż przed ciążą, weszłam drugi raz po kąpieli i znów to samo, weszłam 3 i się zepsuła :-D:rofl2::-D szkoda byłby to piękny cud dla mnie ale raczej mało realny. Przed wczoraj było +6.

reklama
U mnie nie najgorzej z wagą, pomimo tego zatrzymywania wody i opuchniętych nóg i rąk. Dzisiaj na wadze u gin 69,5kg czyli 10,5 na plusie. Czyli do mojego założonego max jeszcze 1,5 kg mi brakuje więc nie jest źle.

Ja już +6 mam nadzieje że nie będzie więcej niż 8 do przodu. przez ostatni miesiąc 2 kg mnie przybyło, widać to w sumie tylko na brzuchu. Na rękach zeszczuplałam i moje piersi są coraz mniejsze - ale to akurat mnie cieszy.

A ja 9.5 na+ w sumie, cyce nie urosly a nawet uslyszalam od mamy dzis ze mi zmalaly(a nie widziala mnie dluzszy czas)-i mnie to nie cieszy. Ciekawe ile jeszcze utyje przez te 4 tygodnie, przesliczne rozstepy na brzuchu sie pojawily wiec moze i jak szybko utyje to i na innych czesciach ciala sie pojawia,suuuuper:eek:

Ja w dwa tygodnie 1 kg, ale to głównie opuchlizna. Czyli start z 49, 46 w pierwszym trymestrze, 57 obecnie, czyli chyba 11 na plusie, nie wiem tylko gdzie bo Mała jest malutka brzuch też nie gigant, a ręce, twarz, nogi, piersi takie same jak przed.

Kachna Ty nam lepiej napisz jak dziecko i co u CIebie bo ostatnio było małe załamanie...
ja 62,8 kg..:( a startowałam z 45kg (wiem niedowaga),ale kurcze już prawie 18kg...:(
rozstępów nie mam,ale sumiennie od pół roku 2 razy dziennie smaruję się kemami dla ciążówek od cycków po kolana...no i podziałało na razie ani jednego rozstępa...to mnie cieszy

reklama
Do góry