reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciązy

Weszłam dziś na wagę a tam dwa kg mniej niż przed ciążą, weszłam drugi raz po kąpieli i znów to samo, weszłam 3 i się zepsuła :-D:rofl2::-D szkoda byłby to piękny cud dla mnie ale raczej mało realny. Przed wczoraj było +6.

reklama
U mnie nie najgorzej z wagą, pomimo tego zatrzymywania wody i opuchniętych nóg i rąk. Dzisiaj na wadze u gin 69,5kg czyli 10,5 na plusie. Czyli do mojego założonego max jeszcze 1,5 kg mi brakuje więc nie jest źle.

Ja już +6 mam nadzieje że nie będzie więcej niż 8 do przodu. przez ostatni miesiąc 2 kg mnie przybyło, widać to w sumie tylko na brzuchu. Na rękach zeszczuplałam i moje piersi są coraz mniejsze - ale to akurat mnie cieszy.

A ja 9.5 na+ w sumie, cyce nie urosly a nawet uslyszalam od mamy dzis ze mi zmalaly(a nie widziala mnie dluzszy czas)-i mnie to nie cieszy. Ciekawe ile jeszcze utyje przez te 4 tygodnie, przesliczne rozstepy na brzuchu sie pojawily wiec moze i jak szybko utyje to i na innych czesciach ciala sie pojawia,suuuuper:eek:

Ja w dwa tygodnie 1 kg, ale to głównie opuchlizna. Czyli start z 49, 46 w pierwszym trymestrze, 57 obecnie, czyli chyba 11 na plusie, nie wiem tylko gdzie bo Mała jest malutka brzuch też nie gigant, a ręce, twarz, nogi, piersi takie same jak przed.

Kachna Ty nam lepiej napisz jak dziecko i co u CIebie bo ostatnio było małe załamanie...
ja 62,8 kg..:( a startowałam z 45kg (wiem niedowaga),ale kurcze już prawie 18kg...:(
rozstępów nie mam,ale sumiennie od pół roku 2 razy dziennie smaruję się kemami dla ciążówek od cycków po kolana...no i podziałało na razie ani jednego rozstępa...to mnie cieszy

reklama
Do góry