reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
świruję wiem...
aha mam problem z zębami chyba do Dentico się wybiorę
ja też, od paru dni czuję ząb robiony na początku ciąży (ten od przelętego nieszczęsnego RTG)..niby po kanałowym
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
A jak się dziewczyny nazywa ta maść na blizny po porodzie???
Karolinusia
Fanka BB :)
A jak się dziewczyny nazywa ta maść na blizny po porodzie???
a ja nawet o czymś takim nie słyszałam...........
Karolinusia
Ciekawe czy "starą" bliznę po wyrostku też rozjaśnią te kremy...
a na rozstępy po ciąży co polecacie?? może też krem na blizny??
a na rozstępy po ciąży co polecacie?? może też krem na blizny??
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
capan (śmierdzący cebulą ale bardzo dobry) albo Contratubex (również bardzo dobry, nie śmierdzący, droższy)
Dziękuję:-), chodzi mi głównie właśnie o walkę z rozstępami, bo moje jak blizny właśnie wyglądają. Cały czas je smaruję, ale i tak muszę im pomóc po porodzie.
Karolinusia
Dziękuję:-), chodzi mi głównie właśnie o walkę z rozstępami, bo moje jak blizny właśnie wyglądają. Cały czas je smaruję, ale i tak muszę im pomóc po porodzie.
proszę o poradę, bo jestm NIEUDOLNA W TYM TEMACIE... a czy te maści można stosować na rozstępy?? pomogą??
Amelkowa
Mi się też zrobiły, takie malutkie, blade, koło sutków
na tyłku też mam, ale jakoś tak dziwnie bo one od razu wychodzą białe - zaznaczam że nigdy wcześniej nie miałam czerwonych, nawet w okresie dorastania, więc nie są to 'stare' rozstępy
na tyłku też mam, ale jakoś tak dziwnie bo one od razu wychodzą białe - zaznaczam że nigdy wcześniej nie miałam czerwonych, nawet w okresie dorastania, więc nie są to 'stare' rozstępy
reklama
Podziel się: