CzarnaCzarna90
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny 10 lat temu urodziłam swoje pierwsze dziecko waga przed ciąża 60kg w ciąży 9 miesiąc 65 a miesiąc po porodzie 53kg bez żadnych diet i ćwiczeń nawet piersią nie karmilam bo nie miałam pokarmu dziecko urodziło się 3400. Waga utrzymywała mi się tak przez 10 lat chodź niczego sobie nie zalowalam nigdy. Teraz jestem w drugiej ciąży 4 miesiąc obecnie i ważę 55 kg czyli 2 kg już na plus. Brzuszek zaczyna być szybciej widać niż w pierwszej ciąży. Wszyscy w koło mnie straszą tekstami typu... Po drugiej ciąży będziesz gruba jak po pierwszej byłaś szczupła lub... Jak już teraz tyjesz to później po porodzie już Ci to zostanie... Wiem że przybieranie na wadze w ciąży to normalna rzecz i że każda ciąża jest inna. Bardzo cieszy mnie fakt że jestem w ciąży tym bardziej że starania trwały dość długo ale takie gadki mnie przytłaczaja nie żebym miała depresję jak coś mi zostanie tzn. Pare kilo na plusie ale również nie chciałabym ważyć 20 kg więcej po porodziepodzielcie się informacjami jak to było z wami bo aż jestem ciekawa czy z drugą ciąża rzeczywiście jest aż tak pozdawiamdodam jeszcze że w pierwszej ciąży fast foody to było moje ulubione jedzenie teraz nie jem praktycznie wcale czasem frytki tylko wyciągnę