reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych grudniowych brzuszków :D

reklama
U Mnie Dzis waga pokazala 54,7 Jakos teraz szybciej rosniemy mimo iz nie jem wcale jakos wiecej jus prawie 3 kg na plus a to dopiero polowa :/

Omamba- Bo w poprzedniej ciazy do polowy nie mialam ani grama na plusie a i tak 11 kg do Konca przytylam mlody urodzil się 3580 mi zostal wtedy jakis 1 -2 kg teraz jak juz jest 3 kg to do Konca obawiam się ze moze być 14 kg takim tempem no ale zobaczymy

Nie straszę ale porównując poprzednia ciąże do obecnej widzę mega różnice w szybkości tycia no cóż wtedy miałam 25 lat teraz 30 wiec gorsza przemiana materii itd... Zreszta ogólnie ta ciaza jest inna

reklama
Do góry