reklama
agulek80
Fanka BB :)
Marcin waży 11,50 kg, wczoraj nie było mierzenia ale w piątek mamy szczepienie, więc może będzie.
Neftis
Mojej Zuzce często dają 3 lata:-) Jest długa, akurat wczoraj mąż ją mierzył i ma ok 91cm i waży ok 14kg. Nie jest absolutnie tłuścioszkiem, tylko ma takie ubite ciałko Na dowód, że nie jest grubaskiem dodałam fotkę w wątku zdjęciowym;-)
Dodam jeszcze tylko, że młoda jest wcześniakiem, waga wypisowa- 2500
Dodam jeszcze tylko, że młoda jest wcześniakiem, waga wypisowa- 2500
Ostatnia edycja:
koralowa
Mama swego synka
Przewaznie tak jest, ze gdy dziecko rodzi sie z mala waga to pozniej "nadrabia". W niedziele spotkalam sie z kuzynem, ktory ma syna o miesiac starszego niz moj maly. Tamten urodzil sie 3200 a moj kilo wiecej. No i teraz obaj sa rowni wzrostowo, ale widac, ze moj przy tamtym to szczypior.
Neftis, karmilas mala piersia?
Neftis, karmilas mala piersia?
agulek80
Naftis to kawał kobity z Twojej Córci :-)
Marcin ma 83 cm i 11,50 kg.
Marcin ma 83 cm i 11,50 kg.
koralowa
Mama swego synka
to dobre geny odziedziczyla.koralowa, karmiłam do końca 8m-ca
Moj dzis dokladnie zwazony i zmierzony. Adekwanie 11,7 kg i 86 cm. Agulek, to nasi dwaj prawie jak blizniacy.
Anecia1111
Adaś nadal ok 13 kg (waga skacze między 12,5 a 12,8) a wzrostu nie wiem ile ma ale ciuszki nosi na 92, 98 i 104 z przxewagą tych 98-104 cm.
Hej dziewczyny. :-)
Cóż ostatni raz byłam tu kawał czasu temu, cóż czas to nie jest towar którego mam w dostatku.;-)
Wpadam z takim pytaniem.
Moja Tosia ma teraz 89 cm wzrostu i waży 10,5 kg.
Je ładnie i nie powinna być chyba taka lekka...
Lekarz zlecił nam badania ale może są inne dzieci z podobnymi wymiarami?
Może nie muszę się aż tak martwić?
W sumie ja i mąż w dzieciństwie też byliśmy chudzielcami...
Cóż ostatni raz byłam tu kawał czasu temu, cóż czas to nie jest towar którego mam w dostatku.;-)
Wpadam z takim pytaniem.
Moja Tosia ma teraz 89 cm wzrostu i waży 10,5 kg.
Je ładnie i nie powinna być chyba taka lekka...
Lekarz zlecił nam badania ale może są inne dzieci z podobnymi wymiarami?
Może nie muszę się aż tak martwić?
W sumie ja i mąż w dzieciństwie też byliśmy chudzielcami...
reklama
tokareczek355
sierniowa mamusia
Moja laurka ma 91 cm i wazy 11,5kg.wiec podobnie.jest dluga i chuda -jak mamusia:-)
Jest bardzo aktywna -nawet ostatnio dobrze je ale szybko spala.a sily toskubana ma duzo.wyobraz sobie ze wisiala ostatnio na drabince-trzymajac sie dwoma rekami,a potem nie stajac wcale wisiala dalej tylko na jednej rece:-)
a na bilansie dwulataka( w niemczech)pani doktor nie miala zastrzezen do jej wagi.
Jest bardzo aktywna -nawet ostatnio dobrze je ale szybko spala.a sily toskubana ma duzo.wyobraz sobie ze wisiala ostatnio na drabince-trzymajac sie dwoma rekami,a potem nie stajac wcale wisiala dalej tylko na jednej rece:-)
a na bilansie dwulataka( w niemczech)pani doktor nie miala zastrzezen do jej wagi.
Podziel się: