- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czarownica
Fanka BB :)
to ja tego nie rozumiem
lekarz powiedzial mi ze maluch spory w 29 tyg 1400 a twoj LILITH maluszek w 30 tyg wazy 1850 - to co moj maluszek jest spory czy Twoj????
lekarz powiedzial mi ze maluch spory w 29 tyg 1400 a twoj LILITH maluszek w 30 tyg wazy 1850 - to co moj maluszek jest spory czy Twoj????
Rybcia_21
Reniu2 A co ja mam powiedzieć jak moja dzidzia na koniec 30t ważyła tylko1280g.Też sie tym martwie,że sie urodzi malutkim drobiazgiem.I że zatrzymają mi ją w szpitalu.
Magdaleona
Dziewczyny nie martwcie się tak. Dopiero od 35 tyg. dzieci najszybciej przybieraja na wadze - 250 - 300 g na tydzień więc jeszcze będziecie chciały żeby nie "rozrastały" się do 5 kg...
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
No to wg naszych danych twój "maluch" jest o 3 tygodnie do przodu. Nasz też do małych nie należy raczej, a zobaczę dokładnie 15.03 - już się nie mogę doczekać No i miło cię przeczytać Aska00
Aska00 - fajnie, ze do nas wpadlas, dawno Cie nie bylo W ogole ostatnio cos nam to forum pustoszeje
A w brzuszku to nie zaden Maluch - chlop jak dąb 3100 g to przy urodzeniu ladna waga, a Twoj Miloszek jeszcze miesiac w brzuszku powinien siedziec
A w brzuszku to nie zaden Maluch - chlop jak dąb 3100 g to przy urodzeniu ladna waga, a Twoj Miloszek jeszcze miesiac w brzuszku powinien siedziec
reklama
Jak tak dalej pójdzie to cztery kilogramki przekroczy, aż boję się sprawdzać. Przypuszczam, że na następnej wizycie dowiem się czy będę mogła urodzić siłami natury czy raczej lekarka go wyciągnie. Najważniejsze, że ja nie rosnę w kilogramki oczywiście bo o brzuszku nie wspomnę.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: