gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja kupuje zawsze buciki w Bartku - zimowe Nina ma 22. I zadnych innych nie ma, bo w domu nigdy w kapciach nie chodzi, tylko w skrapetkach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marika tez po domku chodzi tylko w skarpetkach (albo bez, bo wciaz sobie je zdejmuje ;-)) Ale u moich rodziców w domu sa gresy i tam chodzi w takich lekkich adidaskach :-)ja kupuje zawsze buciki w Bartku - zimowe Nina ma 22. I zadnych innych nie ma, bo w domu nigdy w kapciach nie chodzi, tylko w skrapetkach.
Ja tez kupuje buty w Bartku
Myslalam, ze tam maja jedna rozmiarowke, ale ostatnio pani sprzedawczyni mnie zaskoczyla stwierdzajac, ze musze przyjsc z dzieckiem, lub przynajmniej znac dokladna dlugosc stopki, bo rozmiar rozmiarowi nierowny A akutat butki, ktore sobie upatrzylam podobno maja zawyzony
Kupowanie butow w necie tym bardziej odpada
Kajenka mnie to się wydaje,że to nie nasze dzieci są nieproporcjonalne tylko te ubranka tak szyte bez sensu.