reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary w ciąży :)

u mnie 160cm waga startowa 57kg na + 12kg czyli na dzień dzisiejszy 69kg.... porażka no ale cóż....:baffled: ryczeć już nie ryczę bo to i tak mi dupska nie zmniejsza:-D

reklama
Pieszczoszko, widze, ze sie odwazywalas podac wage. Wiem, ze to duzo znaczy i nie jest latwe. Teraz poki co sie nie martw. Nie przejadaj sie, ale jedz zdrowo, potem trzeba nadal trzymac sie zdrowego jedzonka, a jak coreczka zacznie dosawac inne pokarmy niz twoje mleko, lekko, stopniowo przycinac ilosc zarelka. Forsujace cwiczenia czesto sie nie sprawdzaja, na poczatku wystarcza spacery/marsze, a to dobre takze dla dziecka. Glowa do gory!

pieszczoszko ja tez uwielbiam jesc,ale moja silna wola nie pozwala mi jesc po 18. W ciagu dnia wszystko a co mam ochote ale po 18 nie otwieram lodowki. Kazdy moze jak chce. Mnie wizja ciagle rosnacej wagi przeraza i boje sie codziennie stanac na wadze i zobaczyc wiecej, wiec wole chociaz w ten sposob to kontrolowac, a wiem ze gdybym tego nie robila moglabym dojsc nawet do 25kg.
Takze pogadaj sama ze soba, teraz tyjemy najwiecej, pytanie czy warto?

A karmiac piersia tez mozna schudnac, mozna jesc 5 posilkow dziennie, malych i same zdrowe rzeczy i nie jesc po 18. Normalnie tak sie chudnie a tu dodatkowo jeszcze maluch wyciaga, wiec na pewno dasz rade.
A jak nie uda sie karmic piersia to tymbardziej schudniesz, zapewniam.

na takie napady jedzenia najlepsza pusta lodówka.. jak sie ma pełną to i jak tu się oprzeć a jak prawie nic nie ma to głodówka w nocy obowiązkowa;)

reklama
Do góry