reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dziecka w 26/27 tygodniu ciaży

Kluseczka89 powinnaś mieć to rozpisane na usg jakie wymiary na który tydzień przypadają. U mnie było podobnie, wszystko 3 tyg mniejsze. Mały urodził się po prostu ze średnią wagą ale zdrowy jak ryba [emoji5]
nie mam niestety, bo to bylo zwykle usg na wizycie, wiem o co Ci chodzi bo miałam takie usg i tam przy kazdym bylo wyliczenie jaki tydz przy konkretnym parametrze.

reklama
hej dziewczyny:) a jak tam wsze pociechy ważą w 30 tyg? ja w tym tyg w sob. bede miala w koncu to usg..boje sie jak cholera..bylam u swojego gina przedwczoraj ale nic małej nie mierzył..a myslalam ze może to zrobi..i tak dalej sie stresuje. Mała w brzuchu dość żwawo sie kręci wiec troche sie uspokajam

no dziewczyny jestem po usg i wszystko z małą jest w porządku, przyrost wg lekarza idealny, wszystkie przepływy itd posprawdzał i wszystko ok. Waga dzis ok 1500g!!! w t29w6 a tak sie martwilam..:)

No mówiłam że nie ma się czym martwić. Bardzo ładna waga [emoji4] mój w tym czasie ważył 1400. I już się tak nie przejmuj. Do końca te przyrosty już bardzo różne mogą być

Do góry