reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wada serca u dziecka i zespół DOWNA- USG połówkowe-pomocy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Robiłam dziś test w dniu spodziewanej miesiączki wiec można przyjąć ze w 4. Nie wiem dokładnie bo po poprzedniej ciąży miałam tylko 1 miesiączkę.

reklama
Czy któraś ma doświadczenie z tabletkami wczesnoporonnymi?
Myślę, że to Ci nie pomoże. Ze z biegiem czasu bedziesz bardzo żałowała, że zdecydowałaś się na ten krok i ciężko Ci bedzie się z tym pogodzić. Trochę Cie tu poznaliśmy... Myślę, że z czasem pogodzisz się z nową sytuacja i będziesz szczęśliwa. Jak mąż zareagował?

Racjonalnie stwierdziliśmy ze nie damy rady, za dużo tego. Ja jestem zmęczona. Wojna za progiem.

Robiłam dziś test w dniu spodziewanej miesiączki wiec można przyjąć ze w 4. Nie wiem dokładnie bo po poprzedniej ciąży miałam tylko 1 miesiączkę.
Wszystko i tak rozstrzygnie wizyta u ginekologa. Nie każdy pozytywny test da bobasa za 9 miesiecy. Dla Twojego zdrowia zanim zakupisz tabletki

reklama
Nie czuje się fizycznie na siłach żeby urodzić, a psychicznie tym bardziej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry