- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przyjęli mnie dziś do szpitala i będą wywoływać
To normalne, że się boisz. Jeśli tylko będziesz miała możliwość znieczulenia, to weź. Trzymam kciuki, by poszło szybko i jak najmniej boleśnie. Serio pisałam o pomocy...
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro.
Jesteś mega dzielna.
Jesteś mega dzielna.
halfalive
Pęka mi serce na myśl co Ty teraz przeżywasz Jestem z Tobą i Twoim kochanym aniołkiem myślami, modlę się, żebyś miała siłę to przetrwać, bo ciężko uwierzyć, że w jednym człowieku jest tyle odwagi i determinacji! Jesteś silna! Trzymaj się kochana
Ja urodziłam córeczke z ZD fakt odpowiedzialność jest duża ale takie dzieci potrafią dać tyle miłości że nawet sobie nie wyobrażałam córka ma już pół roczku i jest cudowna cała moja rodzina ja odrazu pokochała i nie jest powiedziana że nie będzie samodzielna potrzebuje trochę więcej czasu by osiągnąć to co rówieśnicy już potrafią. ZD to nie wyrok nie martwa się na zapas bo może być wszystko dobrze zrób badania u innego lekarza i wtedy będziesz miała jasna sytuację.Jakim pierwszym skoro to już połówkowe badanie? Nikt nie jest zadowolony bo takie dziecko to jednak jest dużo większa odpowiedzialność, no i uważają ze to kara jakaś. I wstyd
Ja urodziłam córeczke z ZD fakt odpowiedzialność jest duża ale takie dzieci potrafią dać tyle miłości że nawet sobie nie wyobrażałam córka ma już pół roczku i jest cudowna cała moja rodzina ja odrazu pokochała i nie jest powiedziana że nie będzie samodzielna potrzebuje trochę więcej czasu by osiągnąć to co rówieśnicy już potrafią. ZD to nie wyrok nie martwa się na zapas bo może być wszystko dobrze zrób badania u innego lekarza i wtedy będziesz miała jasna sytuację.Jakim pierwszym skoro to już połówkowe badanie? Nikt nie jest zadowolony bo takie dziecko to jednak jest dużo większa odpowiedzialność, no i uważają ze to kara jakaś. I wstyd
reklama
Jetkaa
przeczytaj najpierw cały wątek.. A później pisz.. Naprawdę czasami wystarczy troszkę się wysilic bo możesz zranić ktoś niechcący..Ja urodziłam córeczke z ZD fakt odpowiedzialność jest duża ale takie dzieci potrafią dać tyle miłości że nawet sobie nie wyobrażałam córka ma już pół roczku i jest cudowna cała moja rodzina ja odrazu pokochała i nie jest powiedziana że nie będzie samodzielna potrzebuje trochę więcej czasu by osiągnąć to co rówieśnicy już potrafią. ZD to nie wyrok nie martwa się na zapas bo może być wszystko dobrze zrób badania u innego lekarza i wtedy będziesz miała jasna sytuację.
Nie będzie dobrze.. Autorka straciła dzieciatko...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: