królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Zrob fotkę załącz, wcześniej zamknij oczy. Po 10 min sprawdź komentarzeU mnie byłoby to 10dpo ale się boję
My się nie boimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrob fotkę załącz, wcześniej zamknij oczy. Po 10 min sprawdź komentarzeU mnie byłoby to 10dpo ale się boję
Nie odwołali Wam lotu? Widziałaś co tam się dzieje?Hejka proszę mnie wpisać na 22.10 - pojutrze lecę ze Starym świętować rocznicę ślubu na Gran Canarii i liczę, że tym razem sobie coś z niej przywieziemy
No nie widziałam tego wcześniej ale ten huragan już chyba przeszedł lot na pewno jest jeszcze i wiem to z pierwszej ręki bo pracuję na lotnisku i mam bieżący podgląd także nie pozostaje mi nic innego jak na bieżąco sprawdzać sytuacjęNie odwołali Wam lotu? Widziałaś co tam się dzieje?
Strona główna
Czytaj najnowsze informacje i oglądaj wideo w portalu informacyjnym TVN24! U nas zawsze aktualne wiadomości z kraju, ze świata, relacje na żywo i wiele więcej.amp.tvn24.pl
Chyba przeszedł ale pogoda jest niepewna i drogi górskie mogą być ciężkie do pokonania zycze Wam żebyście mieli słońce i piękna pogodę wbrew wszystkiemu Gdzie się zatrzymujecie?No nie widziałam tego wcześniej ale ten huragan już chyba przeszedł lot na pewno jest jeszcze i wiem to z pierwszej ręki bo pracuję na lotnisku i mam bieżący podgląd także nie pozostaje mi nic innego jak na bieżąco sprawdzać sytuację
ej tak nie można! Trzymaj za mnie i za siebie jednakowo! Ja za Ciebie trzymam najmocniejZa Ciebie trzymam kciuki mocniej niż za siebie