reklama
Czekaj, czekaj, po co to?Słuchajcie, a używa może któraś taki kubeczek? Macie może jakieś opinie? Ja zamówiłam... Pod wpływem chwili ale kto wie hahhaha
Zazuu
Fanka BB :)
Hahah no to jestem jakąś stówkę w plecy ale cóż, spróbuję jak już kupilam
A nie da się nie odebrać przesyłki żeby zwrócili hajs?
Madlen37
Zaangażowana w BB
Możesz zbadać, a kilka dni później powtórzyć badanie w sumie...A ja mam pytanie? Czy beta np 9 dni po owulacji może jeszcze nie wzrosnąć. Czy wtedy już powinna? Ile dpo zaczyna wzrastać?
Madlen37
Zaangażowana w BB
Da się, pewnie można jeszcze anulować zakup nawetA nie da się nie odebrać przesyłki żeby zwrócili hajs?
lady_in_blue
Może ale nie musi:A ja mam pytanie? Czy beta np 9 dni po owulacji może jeszcze nie wzrosnąć. Czy wtedy już powinna? Ile dpo zaczyna wzrastać?
Zazuu
Da się, pewnie można jeszcze anulować zakup nawet
To polecam za te stówkę kupić dobre wino, zamówić pizze i puknąć sie z mężem na stole
Nie mialam. Bo gin stwierdzil ze wszystko jest dobrze. Wiec zapisalam sie z partnerem donkliniki nieplodnosciNo dobra, ale nie miałaś histeroskopii i drożności tak?
Przy 3 latach starań powinna to być podstawa
Zazuu
Nie mialam. Bo gin stwierdzil ze wszystko jest dobrze. Wiec zapisalam sie z partnerem donkliniki nieplodnosci
To od tego bym zaczęła. Prawda jest taka ze jeśli hormony i nasienie nie są problemem to już najpóźniej po roku starań powinno się zrobić drożność i histero. Zazwyczaj rozwiązuje to większość problemów. Oczywiście nie wszystkie ale jednak znaczna część par znajduje przyczynę niepłodności
reklama
AScarlett
Moderator
Jak lekarz na oko stwierdził drożność to pozazdrościć rentgena w oczachNie mialam. Bo gin stwierdzil ze wszystko jest dobrze. Wiec zapisalam sie z partnerem donkliniki nieplodnosci