reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W oczekiwaniu na testowanie [emoji4]

Myślisz ? Chyba poczekam do poniedziałku bo teraz juz jestem w pracy, jak @ nie przyjdzie do poniedziałku to faktycznie pojade rano na betę :) a jutro spróbuje jeszcze raz test

reklama
Jakoś nie moge sie wybrać na ta betę bo to juz totalnie rozwiałoby wszelkie nadzieje a cos mi sie tam jeszcze tli :(

Zobacz załącznik 897858

Nie wiem co o tym myślec, przyjaciółka mi mowi ze miała dokładnie taka sama kreskę i była w ciazy a mi sie wydaje ze to ta fabryczna ... bo kombinowałam pod światło zeby ja zobaczyć... mój mąż tez ja widzi... kupiłam ten test clearblue i czekam az mi sie zachce siku zeby go zrobic... sama nie wiem
Ja też tak miałam. Myślę że jesteś w ciąży.

hej dziewczyny,dawno mnie tu nie było ponieważ zrezygnowałam ze staran jakiś czas temu,już miałam dość rozczarowań ale partner dotarł do mnie ze trzeba się starać nie można rezygnować i trzeba działać dalej a więc to pierwszy cykl staran.ostatnia miesiączkę miałam 16.09 więc owu przypadła Mi 29.09 a my staraliśmy się 28..29..i 30 wiem że miałam dni płodne bo 28 miałam od rana bole podbrzusza aż w plecach czułam jak nigdy i mnóstwo śluzu jak białko jajka pierwszy raz chyba trafiłam w taki kakretny czas owu..cykle mam 28-30 dniowe ale rzadko aby Mi się spóźniał.teraz kilka dni od owu i już myślę czy te pobolewanie jajników to jakiś znak czy nie robić sobie nadzieji..:)wiem pozostaje czekać ale jak same wiecie te czekanie...:)pozdrawiam Staraczki :)i już przyszłe mamusie:)

Trzymam kciuki :) daj znać jak będziesz się czuć i jak testowanie. Ja dopiero w listopadzie rozpoczne starania. Ale wątpię żeby kiedykolwiek mi się udało. Cierpię na nerwice lekowa i w moim organizmie jest wiecznie tyle stresu, że pewnie nigdy nie zajde :(

reklama
Ja nie mam potwierdzonej nerwicy ale przez te starania chyba też już mam:/ w końcu musi nam się udać trzeba wierzyć choć czasem ciężko wiem coś o tym...No to testowania sporo czasu...i nie chce się nakręcać choć to już jest w głowie starającej i nie poradzę nic na to.a bierzesz jakieś witaminy?ja biorę akard który siostra brała i folik od tygodnia bo wcześniej też zrobiłam przerwę jak wyżej pisałam.dam znać napewno ty też się starałaś prędzej?

Do góry