reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

nie wiem czy da się to opisać słowami 😂 ta Caroline dla mnie to jakaś masakra, chociaż może mało o niej wiem😜 bo w zasadzie to tyle, że mieszka w USA, utrzymuje ją jakiś dziadek, który oczekuje, ze ona sobie „doszyje fiutka?” I zakłada na siebie mega drogie szmaty😆 tyle o niej wiem. Natomiast Nosowska zrobiła reklamę ALPRO tak jakby wczuwając sie właśnie w rolę słodkiej próżnej idiotki z USA, sama reklama zabawna. Reszta potoczyła się już sama mam wrażenie- Caroline się oburza , internet podzielony 😆
musze zobaczyć w takim razie ale moja pierwsza myśl była taka że super dziwne że Nosowska się tapla w takich blond-sztucznym błotku :oops:😅

reklama
Kochane (wiem, ze niektóre z Was nie lubią jak się tak ktoś do Was zwraca😜), muszę podbić witaminę D3 bo mam 37 a babeczka kazała do 50 dobić. Jaki specyfik polecacie w tym celu? Ona mówiła o vigantoletten czy czymś takim😅
Przyjmuję lek ibuvit 2000j, w 19 dni podskoczył mi poziom z 21 na 31,5 😬

No i kicanie zaliczone :D Najgorzej było zacząć ;)
Mielonka też ogarnięta (tzn. sama się już robi) :D
@Kejcik a Ty zrealizowałaś któryś z przepisów, które Ci podrzucałam? Która to jeszcze chciała przepis i nie zrobiła? Gadać :D Poprawić się :D

W ogóle z tym naszym pisaniem ostatnio lipa straszna:
1689094356652.png

Niby norma wyrobiona, ale nie wygląda to optymistycznie...

No i kicanie zaliczone :D Najgorzej było zacząć ;)
Mielonka też ogarnięta (tzn. sama się już robi) :D
@Kejcik a Ty zrealizowałaś któryś z przepisów, które Ci podrzucałam? Która to jeszcze chciała przepis i nie zrobiła? Gadać :D Poprawić się :D
Ja robiłam któryś chlebek i wyszedł fajny, ale jednak nie chce mi sie tak często go robić 🤣

reklama
A badałaś może ostatnio poziom witaminy d3? Może spadła i dlatego taka różnica w amh? Ja w maju miałam wit d 21 i amh 1,03, teraz non stop przyjmuję ibuvit i jak się rozpocznie nowy cykl idę powtórzyć to badanie 😘
badałam, ale mam cały czas tak samo niski poziom, nic się nie zmieniło 😂

Do góry