reklama
Hej
W tym cyklu w 12dpo (nie byłam na monitoringu, były testy owu plus temp) po południu pokazały się II kreski (rano I). To będzie moja 5 ciąża (mam 3ke dzieci) i pierwszy raz tak późno coś wyszło . We wcześniejszych ciążach 9/10 dpo już było widać I beta pozytywna. Nie wiem czy coś miało wpływ, biorę trochę tych suplemtow ale mam 38 lat.
Póki co nie czuję się inaczej, okres planowo powinien przyjść za 2 dni. Jedyne zdarzenie które dało mi do myślenia to wczorajszy poranny ból jajnika i różowe plamienie po nim, na początku myślałam że to okres szybciej dostane ale zastanawiało mnie to że temp nie spadła-a zawsze tak było w dniu @.
W tym cyklu w 12dpo (nie byłam na monitoringu, były testy owu plus temp) po południu pokazały się II kreski (rano I). To będzie moja 5 ciąża (mam 3ke dzieci) i pierwszy raz tak późno coś wyszło . We wcześniejszych ciążach 9/10 dpo już było widać I beta pozytywna. Nie wiem czy coś miało wpływ, biorę trochę tych suplemtow ale mam 38 lat.
Póki co nie czuję się inaczej, okres planowo powinien przyjść za 2 dni. Jedyne zdarzenie które dało mi do myślenia to wczorajszy poranny ból jajnika i różowe plamienie po nim, na początku myślałam że to okres szybciej dostane ale zastanawiało mnie to że temp nie spadła-a zawsze tak było w dniu @.
olka11135
Fanka BB :)
Hej, w którym dpo lub ile dni przed okresem zobaczyłyście I I na teście? Możecie też podzielić się tym ile się staralyscie i co według was sprawiło, że udało się w danym cyklu oraz czy czulyscie się "inaczej"
7 dpo, 8 dni przed planowana data miesiączki
Dobrze się skończyło?12-13 dpo
PasiastyOgon
Moderator
U mnie w 8-9 dpo w każdej z ciąż. Teraz jestem w 4 i czułam, że coś jest na rzeczy, bo miałam strasznie wrażliwe piersi pod prysznicemHej, w którym dpo lub ile dni przed okresem zobaczyłyście I I na teście? Możecie też podzielić się tym ile się staralyscie i co według was sprawiło, że udało się w danym cyklu oraz czy czulyscie się "inaczej"
Poza tymi ciążami, w jednej biochemicznej pozytywny test wyszedł później, jakoś 11/12 dpo. I kreska nie bardzo ciemniała.
bleucoco
No jasneDobrze się skończyło?
SmoczyKwiat69
Dwie ciąże straciłam. Przy trzeciej miałam brać heparyne od pozytywnego testu, więc zaczęłam robić testy dość wcześnie. Cień cienia wyszedł mi chyba 6 dni przed spodziewana miesiączka. Tego samego dnia zrobiłam betę, powtórzyłam ja po 48 godz i był widoczny wzrost.Hej, w którym dpo lub ile dni przed okresem zobaczyłyście I I na teście? Możecie też podzielić się tym ile się staralyscie i co według was sprawiło, że udało się w danym cyklu oraz czy czulyscie się "inaczej"
Jeśli liczyc stracone ciąże to o dziecko staraliśmy się rok i 3 miesiące
Prawdę mówiąc cykl, który zaskoczył spisywałam na straty. Mąż był wtedy po chorobie i stwierdził, że nie ma siły, ale jeśli mi zależy to "mogę wziąć sprawy w swoje ręce" - nie spodziewałam się, że zakończy się to sukcesem
reklama