reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W którym cyklu wam się udało ?

Magdaa..K123

Fanka BB :)
Hej dziewczyny ;) Staramy się z partnerem o dziecko,dwa miesiące temu poroniłam (ciąża biochemiczna) i od razu zaczęliśmy się starać,jutro powinnam dostać okres ale nie czuje się jakbym miała go dostać do tego w tamtym tygodniu było mi mdło,bolą mnie piersi i pojawił się śluz,zrobiłam test w piątek (3 dni przed @) ale wyszedł negatywnie ;(
W którym cyklu wam się udało ??;)

reklama
Przykro mi z powodu Twojej straty. Do roku starań to jest norma. To 12 cykli. Z jednej strony długo, z drugiej strony szanse na zapłodnienie w każdym cyklu wcale nie są takie wielkie tzn. nigdy nie ma pewności że nawet jak dzisiaj jest owulacja to na 100% dojdzie do zapłodnienia, a następnie zagnieżdżenia. Lepiej, jeśli masz czas, bo jesteś młoda, podejść do tego na luzie i dać sobie ten rok - może to zdarzy się w kolejnym cyklu, może za dwa miesiące, ale jak się zepniesz, to nie pomaga. Życzę Ci radości w okresie starań no i oczywiście żeby się udało :)

reklama
Mi przy pierwszych staraniach udało się w 6 cyklu. Teraz staramy się o drugie maleństwo, już 7 cykli. Okazało się, że mąż ma osłabione parametry nasienia. Zaczął brać Fertilman i mam nadzieję, że niedługo się uda.
Również popieram diagnostykę.

uVN6p1.png

Do góry