reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w czym na wesele

Dziwczyny zdecydowanie myśle o spodniach i tunice...sukienka owszem ale ja ich wcale przed ciąza nie lubiłam. Poza tym wesele jest u ludzi z "klimatem", żadne sukienki, żadne satyny i tiule. I teraz pytanie jak nie to? to co? żeby było z jajejm i elegancko?? Szukam w ciuszkach, nie chce by było na ramiączkach bo będzie już październik a żakietu też raczej nie chce wkładać. Chce wyglądac jak kobieta a nie wielorybek :)

reklama
http://www.mamaija.com.pl/webcm/kolekcja_jesie-zima Może tu coś Cię zainspiruje?
W kolekcji jesień-zima podoba mi się np. z 1 strony 2 propozycja. Sukienka... może nie lubisz, ale powiem Ci że to bardzo praktyczne wyjscie ;-) - przyda sie i po ciąży. Ale rozumiem, że nie lubisz. Na 2 stronie piękne proste sukienki. Proste i eleganckie. Bardzo fajne też te zestawienia ze spodniami na 5 stronie. Zresztą jeżeli wybierzesz czarno-biały zestaw (biała bluzka-tunika i czarne spodnie) to masz uniwersalny elegancki zestaw. I dalej wszystko zależy od dodatków. JA bym wybrała jakiś ekstrawagancki artystyczny naszyjnik, coś unikatowego, albo szal.... Nie wiem jaki styl preferujesz, ale na 6 stronie 1 propozycja też niczego sobie, stosowna do okazji, biuścik można wyeksponować ;-)

Witam ponownie...dla mnie to raczej oczywiste, że jestem wdzięczna :) A Pani jest tu by zwracać komuś uwagę? Poprosiłam o poradę...dziewczyny poradziły...bo chciały...Ja jestem wdzięczna...dziękuję oczywiście wszystkim przychylnym :)

Witam ponownie...dla mnie to raczej oczywiste, że jestem wdzięczna :) A Pani jest tu by zwracać komuś uwagę? Poprosiłam o poradę...dziewczyny poradziły...bo chciały...Ja jestem wdzięczna...dziękuję oczywiście wszystkim przychylnym :)
Nie jestem od tego, ale nie odniosłaś się do żadnego z napisanych przez dziewczyn postu z linkami, że np. owszem, śliczne, ale za drogie albo nie takie jakbyś chciała, więc wypadałoby tak ot z grzeczności.I tylko tyle.Jestem na tym forum na tyle długo, żeby wiedzieć że to ważne.
Miłego wesela:)

Fisia chyba po prostu chciała dotrzeć do używanej taniej odzieży ;-) prosto do celu,bez ceregieli a nie do porad i inspiracji co na siebie włożyć- takie odnoszę wrażenie. Miło, ze doceniłaś, inne dziewczyny moze też skorzystają- bo czyż nie piękne te ciuchy? Szkoda, że PRZEWAZNIE są drogie, droższe niż ciuchy nie dla ciężarówek.

Ostatnia edycja:
reklama
Aniam141 a czy jeszcze dysponujesz tą tuniką? chętnie bym odkupiła...pozdrawiam

Jest tu na forum taki dział z giełdą , kupie , sprzedam , polecam itp. Może daj tam ogłoszenie że kupisz ciuszek na wesele , napisz w którym jesteś miesiącu jaki rozmiar itp. Myslę że jest dużo dziewczyn które musiały coś nabyć na wesele w ciązy , założyły to raz i teraz chętnie odzyskają część kaski , a Ty kupisz coś taniej;-)

Do góry