reklama
mamaszymona
Początkująca w BB
Bez przesady to tylko zatrzaski bądź napki
Dla mnie to jednak by był problem, te ciągłe rozpinanie i odpinanie. Jestem wygodna Macie jeszcze jakieś inne pomysły na jesienne, ciepłe ubranie na spacery z dzieckiem?
dosia76
Zaciekawiona BB
Nie wiem jak ty, ale ja w pracy bluzki nie mam obowiązku ściągaćNo ale nie tylko chodzi o zdejmowanie w WC, ale np. o sprawne rozebranie się po przyjściu do pracy i ubraniu przed wyjściem.
Nie wiem jak ty, ale ja w pracy bluzki nie mam obowiązku ściągać
Dobra, to wytłumaczę jasno i łopatologicznie. Mam w domu ~20 stopni Celsjusza. Zakładam body, na to kolejną warstwę ubrań i wychodzę na zewnątrz, na, dajmy na to 0 stopni, ale dzięki tym warstwom mam komfort termiczny. Docieram do pracy, a w biurze jest stopni 20 albo i więcej, jak ktoś szalony odkręci klimę.
Zamykasz się w takiej sytuacji w łazience, żeby ściągnąć dodatkowe warstwy ubrań (w tym wypadku body) i przez 8h się nie przegrzewać i nie pocić czy olewasz to? Ja dlatego skłaniam się ku tym pasom Hippsy, bo jak mają sprytne zapięcie, to mogę je dyskretnie zdjąć bez wstawania od biurka.
Do pracy nie ubieram body
Jesteś z małopolski?
A mowa była chyba o spacerze?
Spacer nie spacer, czasem można gdzieś wstąpić do pomieszczenia i się zgrzać. Poza tym wiesz, body kojarzą mi się z teledyskami z lat 80'/90'
mamaszymona
Początkująca w BB
Często na spacer z Maluchem zakładam ponczo. Jest mi w nim wygodniej niż w kurtce.
A nie podwiewa Cię w tym poncho? Ja mam tak, że często się pochylam nad Maluchem i jego braciszkiem i nawet dłuższa kurtka mi się podwija.
reklama
mamaszymona
Początkująca w BB
Ale chyba taka do kolan Ci sie nie podwinie
Do kolan? Cóż... to raczej nie jest długość dla mnie.
Podziel się: