reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

reklama
Dotarła do mnie próbka burberry. Wprawdzie zapach nie mój ;-) ale gdyby wszystkie próbki tak wyglądały (z atomizerem) to byłoby super :-)

http://miastodzieci.pl/konkursy/835:wygraj-kreatywna-maszyne-dla-twojego-dziecka-magic-fabric
eeee coś mi wcześniej nie wyszło to poprawiam może teraz nie zjem pól wiadomości.... więc tak nie wiem czy któraś z Was mamusie będzie zainteresowana ale może więc wkleję.... niestety nie wszyscy dostaną ale może którejś z nas mamusiek się uda uszczęśliwić pociechę zabawką no troszkę na wyrost albo na prezent dla innego malucha... powodzenia dla chętnych :)

Ostatnia edycja:
Czy do Was też z Baby Ono wysłali maila z informacją że rozpoczęli testowanie Grzechotki welurowej motylek i po zalogowaniu jako ambasador w zakładce testowane produkty miałyście pytanie czy chcecie ją testować??? BO mi tam ... ciekawe czy przyślą :confused:

http://www.itesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-39_18535631/podstawowa/pliki/chm-gazetka/24.11.2011-30.11.2011/gazetka/images/gazetka.pdf

A to powyżej link do Gazetki Tesco a na pierwszej stronie info:
Odbierz bon 5 zł za każde 10 zł wydane na zabawki.*

Tylko za zakupy w nocy z 25.11 na 26.11 i w nocy z 26.11 na 27.11
w godzinach od 21.00 do 6.00 rano lub do zamknięcia sklepu.
Bony wydawane są w punkcie obsługi klienta za okazaniem paragonu. Bony można realizować od 1-31 grudnia 2011

Może watro teraz zrobić świąteczne prezenty????? Jakby nie było za pół ceny :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry