reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Vouchery, darmowe probki, promocje

reklama
Dostałam znów przesyłkę od bv :) Znów herbatka, marchewka z ryżem i kaszka, chyba im się coś pomyliło ;) I przyszła też paczuszka od bebilonu z próbką mleka, śliniaczkiem i kolejnym poradnikiem dla rodziców. Tych poradników co nie miara...

Dostałam znów przesyłkę od bv :) Znów herbatka, marchewka z ryżem i kaszka, chyba im się coś pomyliło ;) I przyszła też paczuszka od bebilonu z próbką mleka, śliniaczkiem i kolejnym poradnikiem dla rodziców. Tych poradników co nie miara...
ja tez chce taka paczuszke z Bebilonu:) jak ja mozna dostac??/

kiedyś chyba Ewi mówiła że dzwonili do niej z ankiet ze szpitala o bielizne i sie nie zgodziła mi przysłali3pary całkiem fajnych i dobrze wykonanych gaci za30,00 a jak patrzłam na ich strone to np komplet dla pierwszy raz zamawiających stanik i gacie jest za19,90:) ja zamówiłam bo mi sie podoba ta bielizna
macie stonke

www.provea.com

Papciu, rezygnuj od razu z tej bielizny, musisz pamiętać żeby w odpowiednim terminie wysłać rezygnacje z kolejnej przesyłki bo potem gacie kosztują 70zł. dałam się wciągnąc i zrezygnować nie mogłam:no:. a największy rozmiar XL - to naprawdę ok. rozmiaru 40.

milutek hmm szczerze mówiąc nie pamiętam co zrobiłam że mi przysłali, może z ich strony internetowej wysłałam prośbę o próbki, a może na fb ich polubiłam i tez coś zaznaczyłam, no nie pamiętam kompletnie :/

A do mnie dzisiaj przyszła trzecia paczka z Bobovity.. :confused2: tym razem oprócz standardowego zestawu był jeszcze kupon na 4 saszetki Bebiko 2.. ciekawe ile jeszcze tego do mnie przyślą :laugh2:

reklama
ja z bobovity tez dostałam 2x w 2też był kupon na mleko a dzis dostałam hipa z jabłuszkiem

Do góry