M
reklama
Dostałam znów przesyłkę od bv Znów herbatka, marchewka z ryżem i kaszka, chyba im się coś pomyliło I przyszła też paczuszka od bebilonu z próbką mleka, śliniaczkiem i kolejnym poradnikiem dla rodziców. Tych poradników co nie miara...
ja tez chce taka paczuszke z Bebilonu jak ja mozna dostac??/Dostałam znów przesyłkę od bv Znów herbatka, marchewka z ryżem i kaszka, chyba im się coś pomyliło I przyszła też paczuszka od bebilonu z próbką mleka, śliniaczkiem i kolejnym poradnikiem dla rodziców. Tych poradników co nie miara...
papcia
Mamunia Lenuśki
kiedyś chyba Ewi mówiła że dzwonili do niej z ankiet ze szpitala o bielizne i sie nie zgodziła mi przysłali3pary całkiem fajnych i dobrze wykonanych gaci za30,00 a jak patrzłam na ich strone to np komplet dla pierwszy raz zamawiających stanik i gacie jest za19,90 ja zamówiłam bo mi sie podoba ta bielizna
macie stonke
www.provea.com
macie stonke
www.provea.com
Marta1981
Rodzyneczka
Papciu, rezygnuj od razu z tej bielizny, musisz pamiętać żeby w odpowiednim terminie wysłać rezygnacje z kolejnej przesyłki bo potem gacie kosztują 70zł. dałam się wciągnąc i zrezygnować nie mogłam. a największy rozmiar XL - to naprawdę ok. rozmiaru 40.
truskawkaM
Zaangażowana w BB
Dostałam z Nestle przesyłkę reklamową, a w niej kaszkę bananową 50g, jedną porcję mleka Nan 2 i zestaw kuponów na produkty Gerbera, Nan i Nestle
mam i ja i kupony mam do 14.09
reklama
Podziel się: