reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uzdolnione grudniówki :) - hafty, szydełko, biżuteria, rysunki i inne

reklama
Bodzia to ja biore ta poprzednią i z powyższych ta zieloną puszke(czyli 2 sztuki)
Jeszcze bym chciala takie kolczyki-zielen z pomaranczowym motylem albo kwiatkiem(pomarańcz taki fest piżdzący-je kolczyki Ewy. A zielony np taki jak listki na puszce:)
Ale wymyslam co?? Bodzia ale kto nie zrobi jak nie TY??

Będą kolczyki :-) W tym tygodniu odbiore bazy, pewnie jutro, i będe robic :-)
Ewus ty chciałas podkładki..Hmmm jeszcze któras??? Bo wziełam na da komplety i nie wiem czy macie preferencje czy moge urzadzic dzika twórczośc :-) Bo jakby co to sobie chętnie zostawie takze spoko spoko ;-) Wydawało mi się, że ktoś chciał ale ja ostatnio mam mega problemy z pamięcią...

54a13e8ab55c.jpg

Elena wysyłac Cie je już czy chcesz zobaczyc te co będe teraz robiła??? Tylko to chwile potrwa bo Młode wymagajace ostatnio...

reklama
Bodzinka - super :) Póki mam kasę na koncie, to napisz mi, ile za te podkładki + biedrony + wysyłka. A zostały Ci jeszcze któreś paski albo w ogóle jakieś inne kolczyki? To może hurtowo zadziałam i jeszcze coś dobiorę :)

Aha - wczoraj wysłałam Ci te druciki. Mam nadzieję, że poczta ich nie rozwali, bo są w zwykłej kopercie bąbelkowej...:/ (śmieszne słowo - bąbelkowy :D)

Do góry