reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Utrata wechu

Mama2018mama

Fanka BB :)
Hej, mam pytanie jestem w 16tyg ciąży, 4 dni temu zlapal mnie okropny bol glowy posrodku czoła, trwal 3 dni, do tego zatkany nos jakby miedzy gardlem a czolem, sam nos czysty, potem 2 dni kataru lejącego i koniec czysty nos ale od 2 dni nie mam WOGOLE wechu.... Nie czuje nic, czuje tylko smaki gorzki kwasny slodki i ten wech. Mozna mi podstawic pod nos najmocniejsze perfumy i zero nic a nic
Spotkala sie ktoras z mam z takim przypadkiem?
Jak temu zaradzić:(

reklama
Też myślę że najrozsądniej byłoby wykonać test na covid. Możesz to łagodnie przejść ale dobrze wiedzieć żeby bardziej kontrolować niż zwykle przeziębienie i nie zarażać wkoło siebie bliskich

Nie każde przeziębienie w tych czasach świadczy o koronawirusie. Ja przy każdym przeziębieniu nawet i lekkim Katarze tracę węch a przy gorączce smaki. Zawsze jem czosnek na surowo przed spaniem, mleko z miodem i rano jest dużo lepiej.
Nie wiem czy można w ciąży pić napar z kwiatów lipy, również mi pomoga.

Dziękuję, powiem szczerze nie wychodzę nigdzie wychodze raz na dwa tyg do sklepu dosłownie, syn chodzi do przeszkola ale tam chodzi 8 dzieci, maz mial urlop dwa tygodnie tez nigdzie nie bywal i ja teraz siedzę i sie martwie :( tak bardzo...

Mam dokładnie ten sam problem... w 10tc złapał mnie okropny katar z osłabieniem i bólem głowy, minęły 2 tyg A ja dalej nie czuje zapachów... Nie wiem co z tym zrobić, do przychodni nie da się dodzwonić... Teraz zresztą nie mam żadnych objawów choroby, a po samej utracie powonienia testu nie zleca...

To był mój objaw koronawirusa. Z tym że brak węchu i smaku. Nie miałam za to żadnego kataru, ale mój mąż przy takich samych objawach mial. do tego ból głowy na czole, ból od ruszania gałkami ocznymi.
Hej, mam pytanie jestem w 16tyg ciąży, 4 dni temu zlapal mnie okropny bol glowy posrodku czoła, trwal 3 dni, do tego zatkany nos jakby miedzy gardlem a czolem, sam nos czysty, potem 2 dni kataru lejącego i koniec czysty nos ale od 2 dni nie mam WOGOLE wechu.... Nie czuje nic, czuje tylko smaki gorzki kwasny slodki i ten wech. Mozna mi podstawic pod nos najmocniejsze perfumy i zero nic a nic
Spotkala sie ktoras z mam z takim przypadkiem?
Jak temu zaradzić:(

reklama
reklama
Do góry