reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Arlecik cuda wychodza spod Twoich raczek ;) napatrzec sie nie moge, masz moze schemat na tego aniolka? bo bylabym chetna. Corci zycze powodzenia na operacji, dzielna z niej dziewczynka :)

Koralikowa fajne te Twoje gwiazdeczki, krochmalisz je dalej w wodzie z cukrem?

Zjola ale kwiatka wynalazlas w necie haha :) gosciu fajnie pisze

reklama
Arlecik sliczności nam prezentujesz! Trzymam kciki za powodzenie operacji! Biedna Twoja córeczka, tyle się namęczyła już... Mam nadzieję, że już wszsystko będzie ok.

Dotka ja tez machnęłam aż jedną gwiazdkę. Musze ich zrobić jeszcze... sporo, bo wymyśliłam sobie udekorować nimi stroik w przedpokoju ;)

docia pokaz..J

a juz szykuje sie na bombki na balonie kordonkowe:)....musze troche porobic na kiermasz tego..nawet duzoo...
i choinki z makaronu tyz musze zrobic...echh

Koraliczku - ja na kiermasz zrobiłam już 30 choinek z makaronu i niestety tylko 10 bombek ze styropianu, bo mnie choroba zmogła. Ciekawe która z emerytek u mnie w pracy dupę ruszy, wrrrr. Założę się że żadna.

Koralikowa - nasz kiermasz 3 grudnia, więc jeszcze nie sprzedałam ale gdybym chciała to już połowę bym opchnęła bo chętni są.

reklama
Do góry