reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

DOTKA tyż ładna, ale pudełko zajebiste
AGA a ile kosztuje nieumeblowane na miesiąc, nie musisz odpowiadac na to pytanie;-)

reklama
Dotka o przepisie pamiętam ;)
Proszę
chomikimagecac4vzzk.jpg

Ja trochę mało spałam przez ten weekend i dzisiaj tak potwornie się czułam, że nie sposób tego opisać. Ból wszystkiego co się dało, mdłości, ogólny koszmar! Ale trochę odpoczełam + środki przeciwbólowe i dałam radę ruszyć z chłopakami na rowery :)

A zapomniałam.
As prześliczna czapusia :)
Dotka pudełko świetne!!! Jestem pod wrażeeniem. Kartka też śliczna!

Ostatnia edycja:
Dzięki Dotka już lepiej.
A mogłabyś raz jeszcze podać tego kulinarnego bloga Twojej kolezanki.Zapomniałam dodać go do ulubionych, a przyznam, że trochę by mi zajęło szukanie go w starych postach ;)
Mój Kuba oglądał dzisiaj "Reksia" Był zachwycony! Ogladał i śmiał się w głos.:-D

Ostatnia edycja:
hej

powracam..moj wyjechał,,bedzie chyba za dwa tygodnie dopiero...

docia piekne sliczne noz cudneee moja droga..cudneee

kamea ale cfiatekkkkkkk fiooletowyy bajerancki

aga zobaczymy....obym do komunii sie wyrobiła...

as sliczna czapeczka,,modelka przecudna:))

ja cos wszamie..ide kapku,spac...bo padnieta jestem...

reklama
Witajcie.
Dotka dziekuję :)
U mnie też rano zimnica paskudna. Założyłam płaszczyk i myślałam, że chyba trochę przesadziłam, lecz faktycznie zimno było strasznie. A teraz piękne słoneczko za oknem.

Miłego dnia wszystkim :)

Do góry