reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

reklama
Cześć,
Aga, śliczne bransoletki, a cienie to bajka, dobrze, że nie masz córki, bo by Ci to wymalował. My z siorą zawsze po szkole malowałyśmy się cieniami od mamy, aż w końcu je zużyłyśmy:szok::-D przed nią.
Emalia, przytulam, trzymaj się słoneczko.
Amalfii, Dotka, dość, że macie tylko tydz. różnicy w ciążach, to jeszcze obie macie córeczki, super.
Taką sukienkę uszyłam koleżance na wesele. Falbanki specjalnie na biuście aby aby go powiększyć. DSC05955.jpgDSC05958.jpgDSC05961.jpgDSC05963.jpgDSC05966.jpg

AGA ja nie cierpie zmian, a niedlugo czekaja mnie dwie, jedna z nich na bank wstrząśnie moim zyciem, druga moze tylko tygodniem z zycia ;-)

Amalfi Twoje życie lada chwila na pewno przejdzie zmiany ale myślę ze jak najbardziej pozytywne :-)
Atyde ładny kolorek sukienki :tak:zdolniacha z Ciebie!
Koralikowa 3000zł o matko i córko :szok: to lepiej kup mężowi laptopa i niech założy skypa tak jak pisze Amalfi i będzie zdecydowanie taniej...a nawet na free :tak:
Martusia a co u Ciebie słonko?

Ostatnio bardzo dużo jem i postanowiłam zważyć się w pracy i uwaga przytyłam 1 kg
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Aga haha ale duzo :D 1kg Ty szczupla jestes to nawet nie widac tego na pewno
Atyde kiecka sliczna bardzo mi sie podoba i fason, te falbanki i kolorek ;)
Koralikowa o matko jaki rachunek!

cześć dziewczyny.

Emalia ogromnie mi przykro! Przytulam!
:-(Atyde sukienka jest piękna! Masz talent dziewczyno! Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo bym coś u Ciebie zamówiła
:tak:Koralikowa toś poszalała z tym telefonem! ja bym chyba zawału dostała!
:szok:Agnieszka 1 kg się nie przejmuj. Ja przytyłam 12 kg. Nawet na ostatniej imprezie rodzinnej wujek mojego K. powiedział mi, że chyba przytyłam od naszego ostatniego spotkania. Nie ma to jak być gentelmenem:wściekła/y:

AGA 1 kg:shocked2: ??!! WoW!!! Ja bym sie pochlastała na Twoim miejscu!;-)

ATYDE Ładna sukienka i strasznie fajny pomysł z tymi falbankami, poniewaz mnie nawet w ciąży cycki nie rosną!

KAMEA ha ha ha ha faceci to głupki :eek::rofl2:, mogłas mu powiedziec ze sie postarzał od ostatniego razu:-D

KORALIKOWA warto zainwestowac w laptopa, potem znacznie taniej i wydzwaniac mozesz co chwile i sprawdzac czy nie zdradza;-):laugh2::cool2:

reklama
Aga haha ale duzo :D 1kg Ty szczupla jestes to nawet nie widac tego na pewno
Dotka nie widać nic a nic :-D
Haj
Aga nom teraz tak bedzie tylko skype.
Koralikowa...i słusznie :tak:
:szok:Agnieszka 1 kg się nie przejmuj. Ja przytyłam 12 kg. Nawet na ostatniej imprezie rodzinnej wujek mojego K. powiedział mi, że chyba przytyłam od naszego ostatniego spotkania. Nie ma to jak być gentelmenem:wściekła/y:
Kamea ja się wcale nie przejmuję tylko śmiać mi się z tego bardzo chce :-D:-D
A co do wujka to nie ładnie się zachował :no: takich rzeczy nie nalezy mówić kobiecie!
AGA 1 kg:shocked2: ??!! WoW!!! Ja bym sie pochlastała na Twoim miejscu!;-)
Amalfi chlastać się nie zamierzam,na głowę jeszcze nie upadłam :-D
...ale dobrze wiemy że każda kobieta kilogramy sobie liczy,Ja także mimo iż nie widać po mnie :-D lecz jakby nie było gdzieś ten kilogramik się obłożył :-D

W sobotę idziemy na urodziny do synka koleżanki,kończy 2 latka i mimo iż pełna szafa ciuchów jest to Ja nie mam w co się ubrać :eek:

Do góry