reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Przepis zdobede obiecuje bo to ciacho nie bylo mojej roboty, jak bede miala to Wam napisze ;) dzis maluszek mnie oszczedzil i nie wywinal mi zadnego psikusa, poszlalam po parku z wozkiem sobie fajnie bylo...

zobaczcie jakie butki ma moja bratanica jak je zobaczylam to myslalam ze padne, super sa :D i bonus dla Was mala stopeczka :)

IMG_8712.jpgIMG_8713.jpgIMG_8728.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
DSC03769.jpgDSC03766.jpgDSC03768.jpgDSC03770.jpgDziewczyny, przepraszam, że tak dawno mnie nie było, ale wiecie jak to u mnie z czasem ;)
Dziewczyny takie cuda robicie, ze ja czasem się zastanawiam co ja tutaj robię, z czym ja do Was?
Ale nic, wiem, że dobre serca macie i bedziecie wyrozumiałe ;)
Także wkeljam zdjęcia kartek urodzinowych.
Basia jesteś rozgrzeszona ;)
Dotka te butki są rewelacyjne, a stópeczka... rozkosz... Ach jak mi się marzy córeczka...
Sernik bez sera... brzmi intrygująco;-) Ja dzisiaj upichciłam torcik śmietankowy - taka próba generalna przed Kubusiowymi urodzinami.
Jeżeli chodzi o siwe włosy... mam 28 lat i już mam tyle siwych włosów, że nie mogę ich nie farbować:zawstydzona/y: Ale niestety to genetyczny spadek po mojej mamie...
Amalfi uwielbiam te Twoje miniaturki:tak:

Cześć,
Dotka nie trafiłaś, to nie blog. Pokażę Wam we wtorek co to jest. Butki fantastyczne, nóżka śliczniutka, a Mała już chodzi czy nie? Fajnie się masz, bo masz na kim ,,ćwiczyć" macierzyństwo.

Amalfi, ale fajne malizny, te butki. A czapeczki to Ty mykasz chyba z zamkniętymi oczami :-D

Kamea, proszę się nie tłumaczyć tylko pokazywac zdjęcia. Świetne kartki, a ta żółta/złota rewelacja. Dobrze, że to nie stringi, tylko całe majciochy, ullla la. Chociaż takie różowe poślady też by były odjechane.

Kamea Ja od razu widzialam biustonosz :D bo widzialam podobne tego typu kartki w necie, ale fajnie z ta falbaneczka Ci wyszly i pokazuj swoje dziela kazde jest niepowtarzalne :) i to je wyroznia

Atyde to w takim razie jestem ciekawa co to ;) a malutka ma dopiero 2 miesiace wiec predko jeszcze chodzic nie bedzie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi superowa masz ta foremke na muffinki w roze pewnie silikonowa ;) polewa zakryla ich piekno, ja bych chyba tylko cukrem pudremoproszyla bo szkoda by mi bylo zakrywac te platki.

I jest @@@ na czas, boli brzusio :(

Do góry