NIe musza byc przeciez dzieciece. Mamuski tez lubia sie ladnie ubrac!kurcze ale z takich dziecięcych rzeczy to nie mam więcej fotek niestety
Jak tylko gin potwierdzi moją fasolkę to ruszam do dzieła i do porodu będe dziergać ile się da, więc się na pewno pochwale
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dokladnie !!!
tasiulka
Fanka BB :)
ok to porobie jutro fotki tego co udało mi się zgromadzić w szafie i się pochwale
A teraz mykam do jutra
A teraz mykam do jutra
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
jestem w szoku
Mississ - piekne te Twoje ciuszki!!! zakochalam sie w tej niebieskiej sukience z kapciuszkami
zabka - cudne te ozdboby :-)
ja to nawet guzika nie moge przyszyc, bo zawsze mi sie nitka gdzies zaplacze :-)
Mississ - piekne te Twoje ciuszki!!! zakochalam sie w tej niebieskiej sukience z kapciuszkami
zabka - cudne te ozdboby :-)
ja to nawet guzika nie moge przyszyc, bo zawsze mi sie nitka gdzies zaplacze :-)
o missi widze ze cie na dobre zaraziłam szydełkowaniem :-) świetnie ci idzie :-) dziewczyny instrukcje szydelkowania znajdziecie na youtube, powolutku krok po kroku wszystko jest pokazane, sa tez kursy szydelkowania w necie wystarczy poszukac w googalch :-)
ja tez szydelkuje ale raczej wiekszosc ubrań dla mnie lub na prezent dla znajomych
ja tez szydelkuje ale raczej wiekszosc ubrań dla mnie lub na prezent dla znajomych
missiiss1301
o kogo ja tu widze witaj !!!
gufii ta sukieneczka nie jest moja ta niebieska... moje rzeczy sa w jednym poscie hehe pomyslilas sie
ale dziekuje jak wam sie podobaja
gufii ta sukieneczka nie jest moja ta niebieska... moje rzeczy sa w jednym poscie hehe pomyslilas sie
ale dziekuje jak wam sie podobaja
tasiulka
Fanka BB :)
Zgodnie z obietnicą wrzucam jeszcze cosik
Ta ostatnia fotka to jest moja firanka do kuchni-prawie gotowa do powieszenia
Ta ostatnia fotka to jest moja firanka do kuchni-prawie gotowa do powieszenia
Załączniki
reklama
missiiss1301
lopop dawaj szybki kilka szkicy ja tez szicuje i mam stronke swoja ten link pod suwaczkami pokaz swoje no pokaz!!! :-) trzeba sie chwalic no !!;-)
Podziel się: