reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

kurcze ale z takich dziecięcych rzeczy to nie mam więcej fotek niestety :(
Jak tylko gin potwierdzi moją fasolkę to ruszam do dzieła i do porodu będe dziergać ile się da, więc się na pewno pochwale :)
NIe musza byc przeciez dzieciece. Mamuski tez lubia sie ladnie ubrac!

reklama
Przepraszam bardzo,że się wtrącam Wam tutaj,ale piękne rzeczy robicie:tak:
Missiiss1301 piękne rzeczy robisz,szkoda że ja takiego talentu nie mam:sorry2:

:szok::szok::szok: jestem w szoku

Mississ - piekne te Twoje ciuszki!!! zakochalam sie w tej niebieskiej sukience z kapciuszkami :tak:

zabka - cudne te ozdboby :-)

ja to nawet guzika nie moge przyszyc, bo zawsze mi sie nitka gdzies zaplacze :cool2::-):-D

:-D o missi widze ze cie na dobre zaraziłam szydełkowaniem :-) świetnie ci idzie :-) dziewczyny instrukcje szydelkowania znajdziecie na youtube, powolutku krok po kroku wszystko jest pokazane, sa tez kursy szydelkowania w necie wystarczy poszukac w googalch :-)

ja tez szydelkuje ale raczej wiekszosc ubrań dla mnie lub na prezent dla znajomych

o kogo ja tu widze :) witaj !!!
gufii ta sukieneczka nie jest moja ta niebieska... moje rzeczy sa w jednym poscie :)hehe pomyslilas sie

ale dziekuje jak wam sie podobaja :)

no piękne te cudeńka , szydełkować nie umiem ale moje hobby to malowanie szczególnie szkice ale wasze prace są ładniejsze bo można w nie maluszków ubrać i efekt jest zachwycający

Zgodnie z obietnicą wrzucam jeszcze cosik
Ta ostatnia fotka to jest moja firanka do kuchni-prawie gotowa do powieszenia

Załączniki

• IMG_0541 016..jpg
    IMG_0541 016..jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_0541 018..jpg
    IMG_0541 018..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_0541 014..jpg
    IMG_0541 014..jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 86