reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG naszych Pociech

Pola USG 3D robia w trzech terminach miedzy 11-14 tygodniem .. miedzy 18-23 tygodniem i miedzy 28-32 tygodniem ( oczywiscie jak sie nie myle) ... w tych okresach podobno najlepiej wszystko widac i wrazie czego wykluczyc jakies wady genetyczne ....
czekamy na fotki z USG 3D ;)

Agutka Twoja corcia jest slodka :)
Karola maluszek znakomity :)

reklama
Pola,slicznie dziekujeMY wraz z Zuzia. :D Nie mam pojecia dokladnie w jakich terminach robia 3D... Jak bedziesz dzwonic i sie rejestrowac,to sie zapytaj. :)

MoniQa,hyhy dziekujeMy. :D Ja z checia bym ta slodkosc schrupala,hihhi. ;)

mój synuś w 13 tygodniu
fasolka01a7mg.jpg

a tak w 22 tygodniu
manuel1a6gu.jpg

Ładne te wasze dzidziulki w brzuszkach, ja niestety nie mam takiej pamiątki, ale za to mam już zywą Majeczkę przy sobie. Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mamuś ;D ;D ;D

Nawet nie wiedzialam, ze tu jest osobny watek ze zdjeciami z USG.
Wklejam zatem fotki naszej coreczki:

12 tc:
334rlfn.jpg

2mg6nug.jpg

24 tc:
4fu9g7d.jpg

302uumw.jpg

reklama
Do góry