reklama
Z
zaz208622
Gość
za to nieprawidłowy może zwiększać prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej i wtedy raczej lepiej nie czekać kolejnych 7 dni na wizytę.OK. Zrób. Tylko nawet prawidłowy przyrost nie będzie świadczył o tym, że ciąża się prawidłowo rozwija.
Przyrost da jakiś obraz, w jakim kierunku zmierza ciąża. Trzymam kciuki za bardzo dobre zakończenie
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
W tej kwestii ufam lekarzowi, kazal w 6 tyg wykonać betę i przyjść na usg 5 dni później, obejrzal i zrobił zdjecia jajnikow, jajowodów oraz macicy, okreslił na ciążę młodą i stwierdził, ze ma tydz na rozwój. Nie mam plamień, krwawien, bólów ani zadnych nieprzyjemnych symptomów, nie widzę powodów, żeby przyspieszać wizytę. Co innego gdy cos się zadziałało. Nie mam nadziei, ale dam sobie czas. Dziękuję za kciuki, mocno zaciskam swoje też.za to nieprawidłowy może zwiększać prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej i wtedy raczej lepiej nie czekać kolejnych 7 dni na wizytę.
Przyrost da jakiś obraz, w jakim kierunku zmierza ciąża. Trzymam kciuki za bardzo dobre zakończenie
Z
zaz208622
Gość
ale to widział pęcherzyk na usg, że ocenił obraz na młoda ciążę? Jeśli tak no to ogólnie nie ma się czym póki co martwić i po prostu potrzeba trochę czasu żeby wszystko na spokojnie się rozwinęło.W tej kwestii ufam lekarzowi, kazal w 6 tyg wykonać betę i przyjść na usg 5 dni później, obejrzal i zrobił zdjecia jajnikow, jajowodów oraz macicy, okreslił na ciążę młodą i stwierdził, ze ma tydz na rozwój. Nie mam plamień, krwawien, bólów ani zadnych nieprzyjemnych symptomów, nie widzę powodów, żeby przyspieszać wizytę. Co innego gdy cos się zadziałało. Nie mam nadziei, ale dam sobie czas. Dziękuję za kciuki, mocno zaciskam swoje też.
królowa_kresek😉🙃
Beta 9.05 862,3
Beta z dziś 1217
Juz nadziei nie mam, jutro robię bete na zlecenie lekarza bedzie 6 tydz.
Beta z dziś 1217
Z
zaz208622
Gość
bardzo mi przykroBeta 9.05 862,3
Beta z dziś 1217
Mam nadzieję, że wszystko potoczy się szybko i będziesz mogła wrócić do starań najszybciej jak będziesz chciała.
Pomyśl o wcześniejszej kontroli usg, a jeśli na pewno nie chcesz to chociaż pamiętaj, że w razie bólu czy plamień powinnaś jak najszybciej udać się na IP.
Gdybyś miała jakieś pytania to pytaj śmiało
reklama
królowa_kresek😉🙃
Dziękujębardzo mi przykro
Mam nadzieję, że wszystko potoczy się szybko i będziesz mogła wrócić do starań najszybciej jak będziesz chciała.
Pomyśl o wcześniejszej kontroli usg, a jeśli na pewno nie chcesz to chociaż pamiętaj, że w razie bólu czy plamień powinnaś jak najszybciej udać się na IP.
Gdybyś miała jakieś pytania to pytaj śmiało
Podziel się: