reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

a ja ostatnio obmierzyłam moja sypialnię i się nie zmieści łóżeczko + komódka (duże łóżko i komoda juz tam stoją ale chciałam komplecik dla dziecka:-) ) więc się wkurzyłam i nie kupię żadnego łóżeczka tylko wezmę używane od znajomych ... trochę mi smutno z tego powodu ale jak dobrze pójdzie to planujemy w przyszłym roku szukać nowego mieszkania więc może wtedy będę miała szansę zaszaleć...

malina
- a to zdjęcie co wkleiłam to komplecik właśnie z tego sklepu modadladzieci:-)

reklama
2_2218b9953e4e.jpg
a co o tej sądzicie????

Dzięki za swietną stronkę!

A ja dziś kupiłam dywanik do pokoju mojej Zosi. Mam fioła na punkcie Kubusia Puchatka i oczywiście dywanik posiada wiadomy motyw, co wy na ten mój zakup?
2CA21V8EF.jpg
A co do łóżeczka to na razie wybraliśmy kołyskę, z łóżeczkiem poczekamy do wiosny
0008021300397_500x500.jpg

hehe...ja to mam wrażenie że przy białych ...kremowych...to zaraz wszystko się pobrudzi:-)

A mi na odwrót ;D Przecież niemowlaczki są zawsze takie wykąpkane, czyściuchne i pachnące ;)
Po prostu kupię więcej i będę częściej zmieniać.. Apropos - jak często trzeba zmieniać pościel maluszkowi??

Malina dobre pytanie;) co do jasnej poscieli to u mnie to jest z recznikami,jak wpada ktos do mnie na włosy i ja mu do mycia daje biały recznik to zawsze ''a nie masz czegos ciemniejszego,bo to szkoda ubrudzic'' a ja na to ''ze przeciez białe najłatwiej wyprac bo mozna do wybielacza wrzucic albo na gotowanie''

Jak jest potrzeba???
Olafowi na poczatku rzadko zmienialam, ale nie uzywalismy lozeczka prawie w ogole...
Pozniej jak juz zaczal spac w lozeczku, to albo mu sie ulalo, a to cos...no to wiadomo..czesciej..

ja pościel zmieniałam jak mi się znudziła:-D, prześcieradło częściej, jasna nawet się tak nie brudzi przy noworodku...

kasia dywan śliczny:tak: tylko nie wiem czy praktyczny bo jaśniutki... ale uroczy!

reklama
Do góry