reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodziny naszych mężczyzn :)

Michale,w dniu twojego swięta zyczę ci życiowej mądrosci,rozwagi i odnalezienia w zyciu tego,co najwazniejsze...Niech sie spełnią twoje marzenia i niech największym i najbardziej upragnionym będzie twój syneczek,aby nic nie przyćmiło jego radosnego uśmiechu,nawet piękno Indii...

reklama
Ja sie dlugo zastanawialam czy zlozyc Michalowi zyczenia ale ladniej niz Ola nie moglabym tego ujac wiec moze i spozniona ale podpisuje sie pod tym!!! Michal- przejrzyj na oczy!!!!

Areczkowi,dużo usmiechu,spełnienia marzeń,cudownych odkryć z synkiem Michasiem,mało trosk i duuużo miłości w dniu twojego swięta życzy Ola i Oliwierek

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN! ,DUŻO ,DUŻO SZCZĘŚCIA ,POCIECHY Z MALUSZKA ,ZAWSZE KOCHAJĄCEJ ŻONY I ŻEBYŚ ŻYCIE DOSTARCZYŁO CI TYLKO SZCZĘŚLIWYCH CHWIL ORAZ WSZYSTKIEGO CO TYLKO SOBIE ŻYCZYSZ!!!

Areczku drogi, przyjmij i od nas najlepsze zyczenia urodzinowe, by zawsze swiecilo dla ciebie sloneczko, by najblizsze ci osoby byly dla ciebie zrodlem radosci i oby nigdy nie dotykaly cie smutki!!! Mam nadzieje ze nie tylko ten dzien ale i nastepne, beda dla ciebie udane!!!
Agatka z mezem i Allankiem

Wspaniałe mamusie :laugh: Wielkie dzieki za taka ilośc życzeń urodzinowych. Mam nadzieje że wszystkie ( hmm większośc) z nich się spełnią. Pozdrówka od taty MIchałka . ;D

ja tez dołączam się do ztczeń dziewczyn spóźnione ale najszczersze wszystkiego najlepszefo dla Areczka i Michała

reklama
Myslalam juz o tym dzisiaj ale zapomnialam!!!
Bartku, z okazji Twoich urodzin zycze Tobie przedewszystkim zdroweczka, pociechy z Witulinka, zadowolenia z zonki, samych szczesliwych dni i duzo wytrwalosci w zyciu codziennym!!!

Do góry