reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
DLA EWANKOWEGO MĘŻCZYZNY W DNIU JEGO ŚWIĘTA:
ZDROWIA,MIŁOŚCI WYŁAŻĄCEJ Z KAŻDEGO KĄTA,WSZECHOGARNIAJĄCEJ ŻYCIOWEJ RADOŚCI I SPEŁNIENIA JAKO TATUŚ - ŻYCZĄ OLA,DAREK I OLIWIEREK
ZDROWIA,MIŁOŚCI WYŁAŻĄCEJ Z KAŻDEGO KĄTA,WSZECHOGARNIAJĄCEJ ŻYCIOWEJ RADOŚCI I SPEŁNIENIA JAKO TATUŚ - ŻYCZĄ OLA,DAREK I OLIWIEREK
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
W srode jeszcze pamietalam, a wczoraj przez te skurcze.. no nic
Spoznione ale szczere zyczenia dla Dominika (KAmilki):
Radosci z Oliwierka, spelnienia marzen i wszystkiego naj naj naj lepszego!
Zyczymy my - 2pack i Piotrek
Radosci z Oliwierka, spelnienia marzen i wszystkiego naj naj naj lepszego!
Zyczymy my - 2pack i Piotrek
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja też dołączam się do życzonek,wspaniałej przygody z ojcostwem,mnóstwo radości z synusia Oliwierka i żonki Kamilki! Buziaczki urodzinowe dla Dominika!
I znow mi wstyd ze nie sledze nic na bierzaco!!!
Dominiku- przyjmij od mojej malej rodzinki najserdeczniejsze zyczenia zdroweczka, pociechy z malenstwa,szczescia w milosci (to juz masz) i wygranej w lotto bo zastrzyk gotowki chyba nikomu nie zaszkodzi!!!!
Dominiku- przyjmij od mojej malej rodzinki najserdeczniejsze zyczenia zdroweczka, pociechy z malenstwa,szczescia w milosci (to juz masz) i wygranej w lotto bo zastrzyk gotowki chyba nikomu nie zaszkodzi!!!!
reklama
I w tym wirze rozdwojen zapomnialysmy zlozyc komus zyczonka!!!
Damianku zycze tobie z cala moja rodzinka pociechy z malenstwa bo chyba tylko to moze taka mala istotka dac, duzo zdroweczka, milosci, pieniazkow i zero problemow oraz zadowolenia z kazdego dnia!!! Pozrdowionka
Agatka, Allanek i Kristi!!!!
Damianku zycze tobie z cala moja rodzinka pociechy z malenstwa bo chyba tylko to moze taka mala istotka dac, duzo zdroweczka, milosci, pieniazkow i zero problemow oraz zadowolenia z kazdego dnia!!! Pozrdowionka
Agatka, Allanek i Kristi!!!!