reklama
Mariusz ma urodziny 16 maja.
I jak mogłyśmy przeoczyć urodziny Jacka Martusi???Baaaardzo spóźnione ale równie baaaaardzo szczere życzonka dla mężusia...Ale poślizg czasowy... Ale podobno lep[iej późno niż wcale;-)
I jak mogłyśmy przeoczyć urodziny Jacka Martusi???Baaaardzo spóźnione ale równie baaaaardzo szczere życzonka dla mężusia...Ale poślizg czasowy... Ale podobno lep[iej późno niż wcale;-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
dokładnie...tak to jest,jak gdzies się zawieruszy wątek...
Jacku,najlepsze i szczere zyczenia urodzinkowe!
Jacku,najlepsze i szczere zyczenia urodzinkowe!
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Jacku ...spoznione ale szczere..najserdeczniejsze zycznia od calej naszej trójki!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
To mamy sporo lutowych chłopaków,10 mój Darek ma urodzinki,12 lutego Marc jagusi a 15- Radek
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
JACUSIU
DUŻO ZDROWIA ,SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ŻYCZY
RODZINKA ZAGÓRSKICH
DUŻO ZDROWIA ,SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ ŻYCZY
RODZINKA ZAGÓRSKICH
A ja tu zajrzalam, bo myslalam ze jakis inny mezus ma urodzinki i chcialam zlozyc zyczonka, a tu prosze taka niespodzianka, hehe:-)
Ale sie ciesze, jak dziecko
dziekujemy bardzo za zyczenia. zaraz jak jacus wroci to mu przekaze tez sie pewnie ucieszy:-)
jeszcze raz baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziekuje w imieniu Jacka i moim rowniez:-)
Ale sie ciesze, jak dziecko
dziekujemy bardzo za zyczenia. zaraz jak jacus wroci to mu przekaze tez sie pewnie ucieszy:-)
jeszcze raz baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziekuje w imieniu Jacka i moim rowniez:-)
reklama
Dareczku mam nadzieje ze bedziesz dzisiaj ostro swietowal swoje urodzinki!!! Z tej okazji przyjmij prosze zyczenia zdrowka, zadowolenia z zonki, synka z pracy, duzo milosci i optymizmu a marzenia spelnia sie same!!! Powodzenia i badz zawsze soba!!!!
Agatka, Allanek i Kristi!!!!!
Agatka, Allanek i Kristi!!!!!